Ζέρβας: Τα επόμενα βήματα για τη Νέα Τούμπα! Το γούρικο καφενείο για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και το υπόγειο πάρκινγκ

Metrosport Team28 Απριλίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κωνσταντίνος Ζερβας.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης μίλησε αναφορικά με τα όσα λαμβάνουν χώρα στο θέμα της Νέας Τούμπας, τα βήματα που έρχονται στη συνέχεια, αλλά και τον τρόπο που έζησε ο ίδιος τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά για το πως βίωσε ο ίδιος το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό: «Στα δύσκολα παιχνίδια πηγαίνω σε γούρικο καφενείο, ήταν ένα πολύ ωραίο γκολ και με σήκωσε από την καρέκλα στα τελευταία λεπτά και τώρα θα πάω στον τελικό του θεσμού. Επιτυχίες δεν είναι μόνο ένα τρόπαιο που είναι καλό να έρχεται, αλλά και η ανάπτυξη της πόλης και είναι κάτι για το οποίο παλεύουμε».

Για τις εξελίξεις με τη Νέα Τούμπα: «Είναι πιο κοντά το όραμα μίας νέας Τούμπας, πολλοί λίγο το αμφισβητούσαν και ανησυχούσαν. Είχα πει τότε ότι ήταν θέμα λίγων εβδομάδων, όπως και ήταν και πλέον το γήπεδο της Τούμπας και όλη η περιοχή έχουν τους δικούς τους κανόνες, για το τι θα γίνει, τι επιτρέπεται. Είναι διαδικασίες χρονοβόρες, αλλά όσοι έχουν γνώση και αγάπη γι' αυτή την πόλη ξέρουν το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα».

Για να προσθέσει: «Τώρα έχουμε τη φάση της μελέτης από την πλευρά του ΠΑΟΚ, για το γήπεδο και τους γύρω χώρους. Στο οικονομικό κομμάτι και εμείς και η Περιφέρεια έχουμε δεσμευτεί για το κομμάτι που μας αναλογεί και έπειτα είναι η διαδικασία των αδειών και μέσα σε ένα διάστημα λίγο μηνών θα έχουμε το πράσινο φως για την κατασκευή του γηπέδου».

Ενώ ακόμα επισήμανε: «Όχι μόνο ερρίφθη ο κύβος, αλλά έχουμε την έγκριση για μία ανάπτυξη και αξιοποίηση της περιοχής, αναπλάθεται όλος ο περιβάλλον χώρο, η περιοχή θα έχει υπόγειο χώρο πάρκινγκ με 700 θέσεις για τους πολίτες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.