Ζέκα: «Αυτό είναι το δυνατό σημείο του ΠΑΟΚ» - Τα προγνωστικά του για την πρόκριση

Metrosport Team28 Αυγούστου 2021

Ο ποδοσφαιριστής της Κοπεγχάγη, Κάρλος Ζέκα φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και αναφέρθηκε στις μάχες με τον ΠΑΟΚ για τους ομίλους του Europa Conference League.

«Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, αλλά πρέπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο να το αποδεικνύουμε κι αυτό θα πρέπει να κάνουμε αύριο απέναντι στην Βέιλε. Εμείς και ο ΠΑΟΚ είμαστε φαβορί στον όμιλο. Τα μεταξύ μας παιχνίδια είναι 50-50. Μιλάμε για δυο καλές ομάδες. Δεν γνωρίζω τους άλλους δυο αντιπάλους. Δεν έχω δει φέτος τον ΠΑΟΚ, αλλά γνωρίζω τι έκανε μέχρι να μπει στους ομίλους του Europa Conference League. Δεν νομίζω να είναι πλεονέκτημα για εμάς που έχουμε αρχίσει νωρίτερα το Πρωτάθλημα σε σχέση με τον ΠΑΟΚ. 

Ο ΠΑΟΚ Έχει έμπειρους παίκτες και προπονητή και έχει κάνει πολύ καλή προετοιμασία. Οι παίκτες που ήξερα από την ομάδα έχουν αποχωρήσει. Τον Βιεϊρίνια γνωρίζω πολύ καλά. Το δυνατό σημείο του ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του και οι παίκτες μας δεν έχουν συνηθίσει να αγωνίζονται σε τέτοια ατμόσφαιρα. Θα είναι κάτι καινούργιο γι΄ αυτούς και θα προσπαθήσω να τους προετοιμάσω».

Για τα παιχνίδια με την Σίβασπορ:

«Το πρώτο παιχνίδι στην Τουρκία δεν ήταν εύκολο, όμως στον επαναληπτικό στο σπίτι μας κάναμε το τέλειο παιχνίδι και μπήκαμε στους ομίλους. Φέτος παίζουμε ως ομάδα και αυτό είναι το στοιχείο που μας χαρακτηρίζει. Δυστυχώς είχαμε και μία σοβαρή απώλεια παίκτη μας (Μοχάμεντ Νταραμί) που πήγε στον Άγιαξ. Δυστυχώς πέρυσι δεν τα πήγαμε καλά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να είμαστε τώρα στο Europa Conference League. Πρέπει φέτος να κερδίσουμε το Πρωτάθλημα στη Δανία για να επιστρέψουμε στο Champions League».

Για την Εθνική Ελλάδας:

«Είναι πολύ σημαντικό τώρα να κερδίσουμε, τόσο το Κόσοβο, όσο και τη Σουηδία για να είμαστε κοντά στις πρώτες θέσεις και να πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.