Ζαρωτιάδης: «Τέτοιες πρωτοβουλίες αναδεικνύουν τον ρόλο των Πανεπιστημίων»

Metrosport Team26 Μαΐου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Κοσμήτορας του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ, Γρηγόρης Ζαρωτιάδης, και μίλησε για την πρωτοβουλία να γίνει ένα τουρνουά στη μνήμη του Αλκη με παιδιά από ομάδες της Θεσσαλονίκης αλλά και της Αθήνας, μαζί με προσφυγόπουλα.

Μεταξύ άλλων όσα δήλωσε:

Για το τουρνουά: «Είναι πολύ σημαντική πρωτοβουλία και αναδεικνύει τον ρόλο που μπορούν να παίξουν τα Πανεπιστήμια της χώρας αλλά και οι ομάδες, οι σύλλογοι, οι ακαδημίες. Υπάρχει περισσότερη υγεία από όσους αντιλαμβάνονται οι πολίτες. Αυτό μπορεί να δείξει πως ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο ενώνει».

«Αυτή είναι η δεύτερη πρωτοβουλία που υλοποιείται, πέρυσι είχαμε κάνει αντίστοιχο με ελληνόπουλα και προσφυγόπουλα προς τιμήν του Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος συνέβαλλε στην κοινωνική διάσταση του ποδοσφαίρου. Φέτος τιμούμε τον φοιτητή μας, Αλκη Καμπανό, που δολοφονήθηκε και ο Λεβ Γιασίν που τίμησε τον ρόλο του τερματοφύλακα».

«Τα παιδιά θα μαζευτούν με την υποστήριξη της ΕΠΟ και της ΕΠΣΜ, με τις φανέλες τους και από πάνω θα βάλουν τις φανέλες που μας έδωσε η ΕΠΟ» σχολίασε στο τέλος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.