Ζαμπά: «Στο χέρι μας να γράψουμε ιστορία!»

Metrosport Team27 Αυγούστου 2020

Ο Λέο Ζαμπά με αφορμή την επιστροφή του στη δράση μετά από πολύμηνη απουσία μίλησε σε ΜΜΕ της Βραζιλίας και στάθηκε στην σημασία της νίκης επί της Μπεσίκτας: 

«Ήταν σημαντική η νίκη που πήραμε εξαιτίας και της αντιπαλότητας που υπάρχει ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία. Πήραμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League και παράλληλα εξασφαλίσαμε σίγουρα θέση στους ομίλους του Europa League κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς. Τώρα περιμένουμε να μάθουμε τον επόμενο αντίπαλο μας.  

Για να έχουμε μία καλή σεζόν θα πρέπει να κερδίσουμε τίτλους. Η περσινή χρονιά δεν ήταν καλή. Τώρα είναι στο χέρι μας να γράψουμε ιστορί α και να προκριθούμε στο Champions League και φυσικά να παλέψουμε για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Όταν φοράς τη φανέλα του ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζεις». Μίλησε και για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του: «Είμαι πολύ χαρούμενος πλέον. 

Μόνο ο Θεός και η οικογένεια μου ξέρουν τι πέρασα. Ευχαριστώ τον Θεό, τους γιατρούς μου και όλους όσους ήταν κοντά μου κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας μου. Και φυσικά τον κόσμο που μου έστελνε μηνύματα στήριξης. Δυστυχώς δεν τους έχουμε κοντά μας στο γήπεδο, ελπίζω σύντομα να επιστρέψουν».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.