Ζαμπά: «Δυνατός και έτοιμος για τη νέα σεζόν»

Metrosport Team24 Ιουλίου 2020

Ο χρόνος «πάγωσε» για τον Λέο Ζαμπά στο γήπεδο της Δράμας, όταν ο ΠΑΟΚ έδινε φιλικό με την τοπική Δόξα και ο νεαρός άσος τραυματίστηκε. Έκτοτε παλεύει να ξεπεράσει το σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο και είναι αποφασισμένος να επιστρέψει και πάλι στο χορτάρι.

Ωστόσο, ποτέ δεν θα ξεχάσει τις δύσκολες στιγμές που πέρασε. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε μέσο της πατρίδας του όλο αυτό το διάστημα ήταν αρκετά δύσκολο για εκείνον και υπάρχουν στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη του. 

Χαρακτηριστικά σημείωσε: «Είμαι πλέον στο 100% τεχνικά, φυσικά και νοητικά. Αυτό μου δίνει τη βεβαιότητα ότι μετά από μια μεγάλη περίοδο αποχής από τους αγώνες θα είμαι έτοιμο σαν προετοιμαστώ να επανέλθω στο καλύτερό μου επίπεδο. Πέρασα δύσκολες στιγμές τις οποίες θα κουβαλώ σε όλη μου τη ζωή. Με τη βοήθεια της οικογένειας μου κατάφερα να τις ξεπεράσω και σήμερα είμαι στο 100%. Νιώθω ευγνωμοσύνη που είμαι δυνατός και έτοιμος για τη νέα σεζόν. Σίγουρα μετά από όλα αυτά θα είμαι πολύ πιο δυνατός και ως αθλητής αλλά και ως άνθρωπος»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.