Ζαγαρίτης: «Εξαιρετικός τύπος ο Ζερβίνιο, όπλο του η ντρίμπλα - Πολύ καλή η συνεργασία του με τον Κούρτιτς στην Πάρμα»

Metrosport Team14 Ιουλίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Βασίλης Ζαγαρίτης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Ιταλία με την Πάρμα, μίλησε αναφορικά με τον Ζερβίνιο, με τον οποίο είχε αγωνιστεί στον Ιταλικό σύλλογο, με τον έμπειρο επιθετικό να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τον Άρη, ενώ έκανε ειδική αναφορά και στους Τσιγγάρα και Μιχαηλίδη με τους οποίους αγωνίζεται στην Κ21 της Εθνικής Ελλάδος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά για τον ίδιο, ανέφερε: «Βρισκόμαστε στην προετοιμασία με την Πάρμα, είμαστε κουρασμένοι σε φυσιολογικά πλαίσια. Βρίσκομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο και όταν έχεις συμπαίκτη τον Μπουφόν, βάζεις ψηλά τον πήχη, όταν το σύνολο πηγαίνει ψηλά πας και εσύ».

Για τον Ζερβίνιο: «Εμείς τον λέγαμε Ζερβίνιο, αλλά τον φωνάζαμε «Ζέρβι» και εμένα με φώναζαν «Ζάγα». Είναι ένας ποδοσφαιριστής που όταν είχα έρθει στην Πάρμα, ήταν ο Κούρτιτς, ο Μπρούνο Άλβες, ο Ζερβίνιο. Περίμενα μία άλλη στάση, αλλά ο Ζερβίνιο ήταν ο πρώτος που ήρθε και μου μίλησε, ενώ γενικά δεν μιλούσε πολύ. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, μου είχε μιλήσει πολύ, μου είχε δώσει πολλές συμβουλές για την καριέρα μου ενώ μου είχε μιλήσει και για τις εμπειρίες του, ήταν ένας εξαιρετικός τύπος και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τα αποδυτήρια, αυτό κοιτάς».

Για να προσθέσει: «Είναι ένας ήρεμος χαρακτήρας, θα πει τη γνώμη του η οποία μετράει και μπορεί να δώσει πολλά στον Άρη. Δυνατό στοιχείο του είναι χωρίς αμφισβήτηση η ντρίπλα και οι μικρές επαφές με τη μπάλα. Ήταν πολύ δύσκολο να τον αντιμετωπίσω και εγώ ως αντίπαλο. Ήταν από τους πιο γρήγορους παίκτες στην ομάδα, χωρίς να παίζει ρόλο η ηλικία του, ότι ήταν 33 ετών. Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση». 

Για το αν μπορούν να τον επηρεάσουν οι τραυματισμοί: «Στον τραυματισμό παίζει ρόλο και η προϊστορία του στους τραυματισμούς και όταν ήταν στην Πάρμα, δεν είχε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Ο Άρης έχει κάνει πολλές μεταγραφές και έμεινα έκπληκτος που ήρθε στον Άρη επειδή έφυγε από την πρωταθλήτρια Τουρκίας, την Τραμπζονσπορ και πιστεύω ότι φέτος θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στην Ελλάδα».

Για τον Κούρτιτς με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην Πάρμα: «Ήταν μία ξέφρενη πορεία στον ΠΑΟΚ, δεν γίνεται κάθε χρόνο κάτι τέτοιο. Είχαν πολύ καλή συνεργασία με τον Κούρτιτς, όσο θυμάμαι».

Ενώ αναφέρθηκε και στους συμπαίκτες του στην Κ21 της Εθνικής Ελλάδος: «Από δικά μας λάθη δεν περάσαμε στα μπαράζ μετά τα παιχνίδια με την Πορτογαλία και την Κύπρο, έπειτα από ένα σερί 6 νικών. Στην Εθνική είμαι μαζί με τον Τσιγγάρα, τον Μιχαηλίδη, τον Τσαούση, τον Ταλιχμανίδη και άλλα παιδιά. Νομίζω ότι τα παιδιά αυτά έχουν πολύ ποιότητα για καριέρα στο εξωτερικό, ειδικά ο Τσιγγάρας και ο Μιχαηλίδης που έπαιζαν στους «8» του Conference League, μπορούν να σταθούν εύκολα στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.