Καλαμαριά: Καταγγελία για απαράδεκτα σχόλια του Προέδρου της ΔΕΤΕΚ για την υπόθεση Παναγιωτόπουλου

Metrosport Team21 Δεκεμβρίου 2021

Καταγγελία για στέλεχος και δημοτικό σύμβουλο που ανήκει στην παράταξη του δημάρχου Καλαμαριάς, Γιάννη Δαρδαμανέλη, έγινε από παράταξη της αντιπολίτευσης του δήμου. 

Συγκεκριμένα,  μέσω fb η παράταξη «Καλαμαριά πρώτη ξανά» καταγγέλλει ότι ο εν λόγω σύμβουλος, που είναι και πρόεδρος δημοτικής επιχείρησης με αναρτήσεις και σχόλια στα social media διατύπωσε απαράδεκτες θέσεις, εξισώνοντας θύτη και θύματα, με αφορμή την υπόθεση Παναγιωτόπουλου

Αναλυτικά το ποστ: «Τη στιγμή που ολόκληρη η χώρα έχει σοκαριστεί από τις πρόσφατες αποκαλύψεις και καταγγελίες κατά του γνωστού πρώην συμπαρουσιαστή της τηλεοπτικής εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα», τη στιγμή που οι καταγγελίες για περιστατικά σεξουαλικής βίας πληθαίνουν, σε μια χρονιά που τη χώρα μας συγκλονίζουν δεκάδες γυναικοκτονίες, εκλεγμένο μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου της Καλαμαριάς και της Διοίκησης του Δήμου, Πρόεδρος της ΔΕΤΕΚ, ξεπερνάει κάθε όριο με το γνωστό εκκεντρικό του ύφος: 

το στέλεχος της διοίκησης του Δημάρχου κ. Γιάννη Δαρδαμανέλη με αναρτήσεις και σχόλια στα social media, διατυπώνει απαράδεκτες θέσεις, εξισώνοντας θύτη και θύματα, θεωρώντας «συνυπεύθυνες» και «ηλίθιες» τις γυναίκες – θύματα! Χωρίς δεύτερη κουβέντα, απαιτούμε άμεσα την απόσυρση των σχολίων του, την έγγραφη συγγνώμη του, την ξεκάθαρη αποδοκιμασία τέτοιων αισχρών σχολίων από τον Δήμαρχο και τα άλλα στελέχη της Διοίκησης και την άμεση απομάκρυνσή του από τη θέση του Προέδρου της ΔΕΤΕΚ αλλά και από κάθε άλλη θέση ευθύνης του Δήμου μας. 

Οποιαδήποτε ανοχή σε τέτοιες συμπεριφορές απλά δείχνει επιδοκιμασία και είναι ανεπίτρεπτη. Ο επικεφαλής μας, Aris Temekenidis, επικοινώνησε ήδη με τον Δήμαρχο και απαίτησε την άμεση απομάκρυνση του συγκεκριμένου στελέχους της Διοίκησης και την σαφή, δημόσια, αποδοκιμασία των ενεργειών του. Δήμαρχε, σε καλούμε να πάρεις θέση άμεσα και ξεκάθαρα επί του θέματος! Αυτές οι νοοτροπίες δεν τιμούν τη Διοίκηση του Δήμο μας και είναι ξένες με το ήθος και την αξιοπρέπεια των Καλαμαριωτών.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.