Υπόθεση Λιγνάδη: Η ΟΙΕΛΕ καταγγέλλει απόπειρα «φίμωσης εκπαιδευτικών» στα Αρσάκεια σχολεία

Metrosport Team25 Φεβρουαρίου 2021

Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος (ΟΙΕΛΕ), καταγγέλλει κινήσεις που αποσκοπούν στη φίμωση των εκπαιδευτικών των Αρσακείων Σχολείων.

Συγκεκριμένα η ΟΙΕΛΕ κάνει λόγο για «μια απαράδεκτη κίνηση φίμωσης και πειθαναγκασμού των συναδέλφων των Αρσακείων Σχολείων» από ομάδα «αυθορμήτως ενεργούντων» οι οποίοι είναι «προσκείμενοι στην ηγεσία της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας Εκπαιδευτικών».

«Εξοργισμένοι συνάδελφοι μας απέστειλαν το κατάπτυστο κείμενο που καλούνται “δημοκρατικά” να υπογράψουν (όλοι γνωρίζουμε τι περιμένει τους αντιφρονούντες...). Στο κείμενο αυτό με τον παραπλανητικό τίτλο "Δεν φοβόμαστε" χαρακτηρίζονται ως "ψευδολογίες" οι συγκλονιστικές μαρτυρίες κακοποίησης θυμάτων της "δράσης" Λιγνάδη στα Αρσάκεια Σχολεία», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΟΙΕΛΕ.


«Ο πανικός που διακατέχει κάποιους και ο τρόμος μπροστά στο τσουνάμι των αποκαλύψεων που έρχεται αποδεικνύεται από το γεγονός ότι το κείμενο διακινήθηκε μέσα στη νύχτα! Τι φοβούνται άραγε τόσο πολύ;», καταλήγει η ανακοίνωση με την ΟΙΕΛΕ να παραθέτει και την επιστολή.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες, ο πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ, Μιχάλης Κουρουτός, είχε ζητήσει την παραίτηση του Γιώργου Μπαμπινιώτη από τη Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία, με αφορμή την υπόθεση Λιγνάδη.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μπαμπινιώτης έκανε λόγο για «οργανωμένη απόπειρα διασυρμού» και εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στα θύματα παντός είδους βίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.