Υπόσχεση Δρακόπουλου για πληρωμές μέχρι 15 Γενάρη

Στέλιος Παρθενάκης05 Ιανουαρίου 2022

Στο πνεύμα όλων των ομάδων της Basketleague πορεύεται και ο Ηρακλής, που θέλει να κάνει το καλύτερο δυνατό στο διάστημα της απουσίας της αγωνιστικής δράσης.

Στο Ιβανώφειο γνωρίζουν καλά πόσο σημαντικό είναι να επιστρέψουν οι βαθμοί από την τιμωρία και παράλληλα να μην υπάρχει άλλη ποινή.

Όσο για πιθανή ενίσχυση, ο Κώστας Μέξας θα έχει νέα συζήτηση με τη διοίκηση για πιθανή ενίσχυση της ομάδας σε ψηλούς και γκαρντ.

Από εκεί και πέρα, όπως όλες οι ομάδες έτσι και ο Ηρακλής περιμένει τη δόση του στοιχήματος για να δώσει λύσεις στα χρήματα που οφείλονται σε όλη την ομάδα. Μάλιστα, ο Θόδωρος Δρακόπουλος είπε στους παίκτες ότι θα γίνουν μαζικές πληρωμές μέχρι τις 15/1, οπότε και στους παίκτες υπάρχει αναμονή για χρήματα.

Οι «κυανόλευκοι», που έχουν έναν παίκτη και δύο μέλη του σταφ θετικούς στον ιό, συνεχίζουν τις προπονήσεις τους, με τον Κώστα Μέξα να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, πλην εκείνου που νοσεί και βρίσκεται σε καραντίνα.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν και τα νέα τεστ ανίχνευσης Covid, με την ελπίδα όλων να μην έχει προχωρήσει η διασπορά όπως έχει συμβεί ή συνέβη στις περισσότερες ομάδες της Stoiximan Basket League.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.