Υποψήφιος στόχος του Ολυμπιακού έδειρε παρουσιαστή!

Metrosport Team17 Μαΐου 2020

Φαίνεται πως ο Αιγύπτιος, Ασράφ Μπενσαρκί, έχει τάση και προς άλλα, πιο δυναμικά σπορ εκτός του ποδοσφαίρου.

Ο ίδιος τις τελευταίες ημέρες φιγουράρει στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος, αλλά όπως φαίνεται δεν αρκείται μόνο στις «μάχες» εντός των τεσσάρων γραμμών. 

Ο ηγέτης της  Ζάμαλεκ έλαβε χώρα σε τηλεπαιχνίδι της αιγυπτιακής τηλεόρασης αλλά το πράγμα ξέφυγε έπειτα από τις αντιδράσεις και τη γενική συμπεριφορά του παρουσιαστή της εκπομπής. 

Ο Ασράφ Μπενσαρκί φαίνεται πως έλαβε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για πάρει μέρος στο τηλεπαιχνίδι, αλλά μάλλον δεν τον ενημέρωσαν για την συμπεριφορά του παρουσιαστή της εκπομπής, Ραμίζ Τζαλάλ, ο οποίος έκανε τα πάντα για να τον εξωθήσει στα άκρα. 

Αρχικά ο παίκτης που βρίσκεται στο ραντάρ του Ολυμπιακού είδε ένα φίδι, το οποίο έβαλε ο Τζαλάλ, να του ακουμπάει το πρόσωπο ενώ στη συνέχεια μία παγίδα την οποία έβαλε πάλι ο παρουσιαστής ήταν η δεύτερη αιτία της συμπλοκής και παραλίγο να επέφερε τραυματισμό στον παίκτη της Ζάμαλεκ.

Η ομάδα του Μαροκινού εξτρέμ επέβαλε πρόστιμο στον παίκτη καθώς ο πρόεδρος της ομάδας, Μορτάντα Μανσούρ, ήταν εξοργισμένος με το συμβάν. Στη συνέχεια ο Μανσούρ πήρε πίσω το πρόστιμο ενώ αρκέστηκε μόνο σε αυστηρές συστάσεις. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.