«Υπεύθυνος ο Φερέιρα για την κακή εικόνα του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team15 Ιουνίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Νίκος Καρούλιας και αναφέρθηκε στο ματς του Σαββάτου (13/6) ανάμεσα στους «πράσινους» και τον ΠΑΟΚ.

Όπως υπογράμμισε, το τελικό 0-0 αποτελεί αναμφισβήτητα αρνητικό αποτέλεσμα για τον Δικέφαλο, το οποίο δεν απαλύνεται από την κακή εμφάνιση, ενώ παράλληλα υποστήριξε πως η ΑΕΚ βρίσκεται σε καλύτερο μομέντουμ στη μάχη για τη 2η θέση.

Όσο για τη γενικότερη κακή παρουσία του ΠΑΟΚ στη σεζόν; Έχρισε ως βασικό υπεύθυνο τον Αμπέλ Φερέιρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ και το 0-0 με τον Παναθηναϊκό: «Από τη στιγμή που μπήκαμε στην τελική ευθεία της σεζόν, αυτό που μετρά δεν είναι η απόδοση, αλλά το αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά στο ΟΑΚΑ, ειδικά στο α’ μέρος, έκανε ευκαιρίες, τις οποίες όμως δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει. Στο β’ μέρος, ο Παναθηναϊκός ανέβηκε, πίεσε χωρίς ευκαιρίες όμως, και το ματς εξισορρόπησε. Το πρόσημο για τον ΠΑΟΚ από το τελικό 0-0 είναι σίγουρα αρνητικό».

Για τη μάχη ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για τη 2η θέση: «Στο ματς της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και έπρεπε να κερδίσει. Χθες κόντρα στον ΟΦΗ, η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, έδειξε διάθεση, είχε καλή κυκλοφορία και έβαλε ωραία γκολ. Το ΠΑΟΚ δεν τον βλέπω καλά γενικά. Και στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, αν και γηπεδούχος, δεν έδειξε την κυριαρχία που θα έπρεπε. Η ΑΕΚ είναι σε καλύτερο μομέντουμ. Ο ΠΑΟΚ εκτός από το Πρωτάθλημα κινδυνεύει να χάσει και τη 2η θέση. Αν και διαθέτει καλύτερο υλικό από τον Ολυμπιακό, ο Αμπέλ Φερέιρα δεν κατάφερε να το διαχειριστεί και ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία σχέση με την περσινή ομάδα. Δεν είδαμε κάποια αισθητή βελτίωση καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Σε μια αλλαγή προπονητή πάντα δίνεις ένα περιθώριο 2-3 μηνών. Περίμενα έναν διαφορετικό ΠΑΟΚ στο τέλος της σεζόν και δεν τον βλέπω. Ο Φερέιρα είναι ο υπεύθυνος της εικόνας της ομάδας, αλλά και όλα αυτά τα θέματα με τον Σαββίδη, τα οποία σίγουρα επηρέασαν. Δεν μπορεί να πηγαίνεις για Πρωτάθλημα και για δεύτερη φορά να το χάνεις από καταστάσεις εκτός γηπέδου. Κάτι πρέπει να φταίει. Ίσως έχει κακούς συμβούλους ο κ. Σαββίδης».

Για τη μάχη ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού στο Κύπελλο: «Οι μεγάλες ομάδες όταν είναι πεσμένες κάτω τότε έχουν την ευκαιρία να δείξουν το μεγαλείο τους. Η νίκη από το α’ ματς ελπίζω ότι θα τον φανατίσει για να δείξει ένα μέρος από τη δυναμική του στη ρεβάνς. Αν το κάνει θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι και όλα είναι πιθανά. Ο ΠΑΟΚ έχει υπέρ του και την ισοπαλία, είναι ένα παιχνίδι 50-50».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.