Υπέρβαρο το φορτίο αλλά... ΠΑΟΚ είσαι αφού

Αρις Νικολάκης30 Δεκεμβρίου 2021

Περί κλήρωσης γνωρίζετε πολύ καλά τις θέσεις μας. Εκ τού αποτελέσματος της κρίνεται καλή ή κακή! Για τον ΠΑΟΚ φυσικά, δεν είναι εύκολη. Τούτο δε επειδή ουκ ολίγοι αντίπαλοι στην κληρωτίδα λιγότερο ισχυροί από την ΑΕΚ. Γιατί να το κρύψομεν άλλωστε… Αυτά!

Θέμα πάντως, για τον υπό εκ νέου ανέγερση ΠΑΟΚ είναι το πλήθος των αγωνιστικών του υποχρεώσεων τον Ιανουάριο. Με τέσσερα ντέρμπι (τρία με την ΑΕΚ ένεκα Κυπέλλου κι ένα με τον Ολυμπιακό), με δυο αγώνες Πρωταθλήματος εντός έδρας κι έναν εκτός. Σημαντικό φορτίο το οποίο αγγίζει τα όρια του… υπέρβαρου. Για μία ομάδα η οποία την ίδια περίοδο θα παίζει, θα μαζεύει τα κομμάτια της, θα ανεγείρει εκ νέου τον οργανισμό της και θα κάνει μεταγραφές.

Ο ΠΑΟΚ έχοντας ήδη πετάξει λευκή πετσέτα στο Πρωτάθλημα, στοχεύει (κλασσικά, έτσι;) στο Κύπελλο και στο Κόνφερενς Λιγκ. Στο Κύπελλο… Τη συνήθεια η οποία έγινε λατρεία… Τού τύχε η δυσκολότερη δυνατή κλήρωση πριν τον Τελικό. Για να φθάσει για πολλοστή φορά στον Τελικό πρέπει , να αποκλείσει τα δυο εκ των τριών φαβορί (το άλλο είναι ο ίδιος, ο ΠΑΟΚ). Ήτοι ΑΕΚ κι Ολυμπιακό.

Αυτή η εξέλιξη δεν τού αλλάζει προσανατολισμό. Ο ΠΑΟΚ κατά παράδοση διεκδικεί το Κύπελλο. Ακόμη κι υπό αυτές τις εκ της κλήρωσης δύσκολες συνθήκες το διεκδικεί πάλι. Απλά, έτυχε στον δρόμο της διεκδίκησης, να κουβαλά και τα αγωνιστικά βάρη της εκ νέου αγωνιστικής ανέγερσης του.

Έτσι λοιπόν, διαμορφώνεται μία συγκυρία δυσκολιών η οποία όμως, οφείλεται στον ΠΑΟΚ αυτόν καθ’ αυτόν. Αυτή η συγκυρία διεκδίκησης τίτλου με την εκ νέου αγωνιστική του ανέγερση… Κατά πως θεωρούμε εμείς… Ουδόλως αλλάζει τα πλάνα του. Είναι τέτοιου επιπέδου ομάδας ο ΠΑΟΚ ώστε αυτές οι συγκυρίες δεν τον επηρεάζουν.

Και τοι Κύπελλο παραμένει πρώτιστος στόχος. Και στο Κόνφερενς Λιγκ έχει προσδοκίες. Και στην ανασυγκρότηση, στην ανασύνταξη, στην ανοικοδόμηση… στην εκ νέου ανέγερση της ομάδας του επενδύει πολλά! ΠΑΟΚ είναι αφού…

Εάν κι εφ΄ όσον θα έπρεπε εμείς, να θέσουμε προτεραιότητες… Έτσι για συζήτηση και μόνον… Θα θέταμε την δημιουργία νέας ομάδας με στέρεα θεμέλια και υψηλές προοπτικές ως πρώτη. Και μην σπεύσετε, όσοι τυχόν διαφωνείτε, να μας.. πατάξετε! Ακούτε μας πρώτα.

Λέμε λοιπόν, πως ο ΠΑΟΚ οφείλει, να αναδημιουργηθεί. Εκ νέου να αναγερθεί. Αυτή πρέπει να είναι σήμερα η πρώτη του προτεραιότητα. Τούτο δε, δίχως να υποτιμά τις άλλες δύο επίσης προτεραιότητες! ΠΑΟΚ είναι αφού…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.