Υπέφερε ο ΠΑΟΚ, αλλά πήρε τη νίκη και αυτό ενδιαφέρει

Γιώργος Ζαΐρης23 Σεπτεμβρίου 2021

Ταξιδεύοντας για το Αγρίνιο με τον Γεώργιο Καστάνη ήμουν συνειδητοποιημένος για το τι θα δω από τον ΠΑΟΚ. Δεν περίμενα να δω τον ΠΑΟΚ να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Απλά περίμενα να πάρει τη νίκη με κάποια βήματα προόδου στο παιχνίδι του. 

Ο ΠΑΟΚ χθες υπέφερε για να κερδίσει το ματς. Ο Παναιτωλικός στο δεύτερο μέρος και μέχρι να έρθει το γκολ του Σίντκλεϊ τον είχε κλείσει στα καρέ του, έχασε ευκαιρίες να σκοράρει και δεύτερο γκολ. Όταν τα κερδισμένα κόρνερ είναι 8-2 για τους γηπεδούχους αυτό μπορεί να μην σημαίνει τα πάντα αλλά λέει πολλά. 

Ο Παναιτωλικός έκανε περισσότερες ευκαιρίες και από τον Αστέρα στο ματς της περασμένης Κυριακής. Αν σκόραρε ο Τέιλορ στη φάση του δευτέρου μέρους και έκανε το 0-2 ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Αλλά είναι ξεκάθαρο πως χθες μπορεί να μην αποδόθηκε δικαιοσύνη με το τελικό 1-2 αλλά αυτό ουδόλως ενδιαφέρει τον Λουτσέσκου και τους φίλους της ομάδας. 

Στα αλήθεια θα αρχίσω να προβληματίζομαι αν δω την ίδια εικόνα από τον ΠΑΟΚ στα μέσα Οκτωβρίου όταν δηλαδή θα αρχίσει ξανά το Πρωτάθλημα. Αλλά ως τότε; Μπορεί να κερδίσει με μισό μηδέν την ΑΕΚ την Κυριακή; Την Σλόβαν την επόμενη Πέμπτη και τον ΟΦΗ στις 3 Οκτωβρίου; Αυτό πρέπει να ενδιαφέρει. Πώς όμως θα κερδίσει την ΑΕΚ; Προφανώς με τον ξεκούραστο Βιεϊρίνια, τον Μπίσεσβαρ βασικό και με την Τούμπα στο πλευρό του. Δεν τετραγωνίζω τον κύκλο. Ο ΠΑΟΚ αυτός δεν είναι καλός αλλά αυτός ο ΠΑΟΚ κερδίζει. Τώρα, τώρα, αυτό πρέπει να ενδιαφέρει και τίποτε παραπάνω. 

Κλείνω με τον Αναστασίου. Λάθος αντίδραση στο τέλος του πρώτου μέρους και δεν το περίμενα. Ελπίζω να το κάνει και απέναντι στον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό αν του δοθεί η αφορμή. Θα περιμένω…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.