«Υπάρχει μια μανία με την Ρόδο από τη ΓΓΑ και το Υφυπουργείο»

Metrosport Team01 Οκτωβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ιδιοκτήτης της Ρόδου, Τόνι Μαρτίνης, και μίλησε για την περίπτωση της Ρόδου που δικαιώθηκε από την ΕΕΑ.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Γιατί κινδύνευσε και γιατί δεν την γλίτωσε η Ρόδος: «Δεν κινδύνευσε και δεν τη γλίτωσε τελικά. Υπάρχει μια μανία με την Ρόδο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, υπήρχε ένας από το ΔΣ της Ρόδου που είχε παραιτηθεί αλλά δεν είχε αφαιρεθεί από το ΓΕΜΗ. Αντί να μας πουν να το αφαιρέσουμε, προσπάθησαν να την πληρώσει όλη η ομάδα. Ο κ.Τζουλάκης δεν μπορούσε να μας πει τι ήθελε να προσθέσουμε νωρίτερα, είχαμε καταθέσει και μεγαλύτερη εγγυητική από αυτή που χρειαζόταν. 

Υπήρχαν εξηγήσεις μέχρι πέρυσι από την ΕΕΑ, στην περίπτωση του Ηροδότου βοήθησε η ΕΕΑ και φάνηκε πως θέλει να βοηθάει κάποιες ομάδες, λειτουργεί κατά περίσταση. Με την Δόξα ήταν απίστευτο αυτό που έγινε, δηλαδή δεν μπορεί να καταθέσει ένας υπάλληλος μιας ομάδας να καταθέσει τα έγγραφα και πρέπει να πάει ο πρόεδρος; Πρέπει να δούμε και τι θα γίνει με τη Ζάκυνθο, με αυτό που έγινε με τον Ηρόδοτο, θα περάσει και η περίπτωση της Ζακύνθου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.