Πρίφτης: «Έχω ισχυρό δέσιμο με τον Άρη, αυτές τις στιγμές δε θα ξεχάσω ποτέ»

Metrosport Team29 Απριλίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην προπονητής του Άρη και νυν της Ούνιξ Καζάν, Δημήτρης Πρίφτης και μίλησε για το πώς βιώνει ο ίδιος την καραντίνα, το αν του λείπει η Ελλάδα, ενώ αναφέρθηκε στην περίοδο που ήταν στον Άρη, δείχνοντας ότι έχει ισχυρό δέσιμο με τον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά, αναφέρθηκε στο πώς βιώνει ο ίδιος την καραντίνα:

«Βρίσκομαι σε μόνιμη καραντίνα εδώ και καιρό. Το μόνο που άλλαξε ήταν η τοποθεσία, αφού από τη Ρωσία πλέον βρίσκομαι στην Ελλάδα. Μετά από μεγάλη υπομονή οργανώθηκε πτήση και κατάφερα να έρθω στην Αθήνα. Όμως είμαι μόνος μου, καθώς η οικογένειά μου με το που έκλεισαν τα σχολεία βρίσκονται εκτός Αθήνας. Το καλό είναι ότι η σύζυγός μου μου έχει εξασφαλίσει όλα τα απαραίτητα στο σπίτι». 

Για το πώς βλέπει να είναι ο αθλητισμός στο μέλλον:

«Αλλάζει όλη η ζωή μας και υπάρχουν περισσότερες ερωτήσεις και αμφιβολίες απ΄ ότι απαντήσεις. Είναι μία άτυπη μάχη Οικονομίας-Υγείας. Δεν ξέρω με τι συνθήκες θα ξανά ξεκινήσουν οι διεθνείς οι διοργανώσεις. Υπάρχει τρόμος, φόβος και αγωνία σε όλους. Μέχρι να βρεθεί κάποιο φάρμακο ή κάποιο εμβόλιο δεν πιστεύω να έχουμε ξανά παιχνίδια με κόσμο. Πάντως, η χώρα μας έχει διαχειριστεί πολύ καλά την πανδημία».

Για το αν του λείπει η Ελλάδα:

«Υπάρχουν αρκετά πράγματα που λείπουν, αλλά και πράγματα που δεν λείπουν. Το οικονομικό κομμάτι έπαιξε τον ρόλο του για να εργάζομαι εκτός της χώρας μου. Εννοείται μου λείπει η πατρίδα μου και η οικογένειά μου και το έχω στερηθεί, αλλά υπάρχουν εκεί επαγγελματικές συνθήκες που δεν θα τις είχα εδώ και καλώς η κακώς πρέπει να θυσιάζεις και πράγματα. Ο Άρης λείπει, έχω επαφή με πολλούς ανθρώπους από την ομάδα. Έχω ένα δέσιμο με τον σύλλογο, καθώς με έχει στιγματίσει την προπονητική μου καριέρα».

Για την οφειλή του Άρη προς το πρόσωπό του:

«Είναι μια ανοιχτή υπόθεση εδώ και τρία χρόνια και δεν έχει αλλάξει κάτι μέχρι σήμερα. Λίγο η υπομονή η δική μου, αλλά και τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας έχουν αφήσει αυτό το ποσό ανοιχτό».

Για το πώς έφτασε ο Άρης να παίζει την παραμονή του στην κατηγορία:

«Με στεναχωρεί εκεί που έφτασε η ομάδα. Είναι βασανισμένος ο Άρης, αλλά το σημαντικό είναι ότι ο κόσμος δεν σταματάει να τον στηρίζει ακόμα και στα δύσκολα. Δεν το βλέπεις αυτό συχνά στην Ελλάδα. Δεν είχα σκοπό να φύγω από τον Άρη και είχα ακόμα συμβόλαιο. Ήταν δύσκολη η τελευταία μου χρονιά. Το ματς με το Μιλάνο ήταν εφιάλτης».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.