Υπάρχει λίστα για δανεικούς του Μπότο από Ιταλία

Metrosport Team15 Οκτωβρίου 2022

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ

Συζητήθηκε πολύ το ταξίδι του Ζοσέ Μπότο στην Ιταλία και οι επαφές που έκανε με τους ανθρώπους της Νάπολι (μίλησε κιόλας γι’ αυτές) και της Μίλαν. Μπορεί ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ να τόνισε ότι δεν πήγε για κάποιον συγκεκριμένο παίκτη, αλλά και από την άλλη ότι ότι τους έχει δει όλους τους παίκτες της Νάπολι και θα τους έπαιρνε όλους στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι μετά τις επαφές στην γειτονική χώρα, υπάρχει μία λίστα παικτών που θα μπορούσαν να απασχολήσουν τον Δικέφαλο για δανεισμό. 

Αυτό αναφέρουν οι πληροφορίες της «Μ» και του Metrosport.gr, και προφανώς ο Μπότο δεν θα έκανε το λάθος να ανοίξει από τόσο νωρίς τα χαρτιά του, αφού πρέπει πρώτα προλειάνει το έδαφος, να δει ποιες επιλογές είναι ρεαλιστικές και μετά να συμφωνήσει με την διοίκηση προς ποια θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ.

Το παράδειγμα του Γκαετάνο

Για να γίνουμε και πιο συγκεκριμένοι, μετά από μικρή έρευνα που κάνουμε διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό του Τζιανλούκα Γκαετάνο, του 22χρονου μεσοεπιθετικού (παίζει και στον άξονα και αριστερά) της Νάπολι που πέρυσι βοήθησε την Κρεμονέζε με 7 γκολ και 5 ασίστ σε 37 ματς να ανέβει στην πρώτη κατηγορία και φέτος έχει μόλις 26 λεπτά συμμετοχής. 

Είναι ένας διεθνής με την ελπίδων της Ιταλίας παίκτης με χρηματιστηριακή αξία που φτάνει τα 4,5 εκατομμύρια. Για να μην παρεξηγηθούμε, πρόκειται για έναν παίκτη που έχει το προφίλ του ποδοσφαιριστή που ψάχνει ο ΠΑΟΚ, χωρίς, ωστόσο, να υπάρχει κάποιο ρεπορτάζ για εκείνον προς το παρόν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.