Υπάρχει και ποσοστό μεταπώλησης στο τελικό deal ΠΑΟΚ-Φορτούνα για Νάρεϊ

Κώστας Πετρωτός19 Ιουλίου 2022

Οι λεπτομέρειες της αγοράς των δικαιωμάτων του Κάλεντ Νάρεϊ από τον ΠΑΟΚ έχουν γίνει γνωστές τις προηγούμενες μέρες, με μικρές ωστόσο διαφορές, ανάμεσα σε αυτά που γραφόταν στα ελληνικά σε σχέση με τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του metrosport.gr και άλλων ελληνικών μέσων ενημέρωσης, ο ΠΑΟΚ συμφώνησε να δώσει στην Φορτούνα Ντίσελντορφ 1,5 εκατομμύριο ευρώ συν μπόνους 250.000,. βάσει συμμετοχών.

Σε ορισμένα γερμανικά σάιτ, στα παραπάνω νούμερα προσέθεταν και άλλα 250.000 ευρώ, επίσης ως μπόνους, ωστόσο, σήμερα έρχεται η γερμανική εφημερίδα “westdeutsche zeitung” να συμφωνήσει με την “ελληνική εκδοχή”, προσθέτοντας, όμως, και ένα ακόμη στοιχείο. 

Σύμφωνα, λοιπόν, με το σχετικό ρεπορτάζ, εκτός από το φιξ ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ και το μπόνους των 250.000 ευρώ (ένα μπόνους, όχι και δεύτερο), στη συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων υπάρχει και ποσοστό μεταπώλησης ύψους 10%. Σε περίπτωση μελλοντικής πώλησης, δηλαδή, του 28χρονου Γερμανού εξτρέμ, το 1/10 των χρημάτων δεν θα μπούνε στο ταμείο του ΠΑΟΚ, αλλά σε εκείνο της Φορτούνα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.