«Υπάρχει επίσημη πρόταση της Σπαρτάκ Μόσχας για τον Φερνάντες, δεν υπάρχει ειλημμένη απόφαση να πουληθεί»

Metrosport Team30 Αυγούστου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΝΠΣ Βόλου, Μάνος Παναγιωτόπουλος, και μίλησε για την πρόταση της Σπαρτάκ Μόσχας για τον Πάολο Φερνάντες, το ενδιαφέρον του Δικεφάλου αλλά και τις πωλήσεις που κάνει τα τελευταία χρόνια η ομάδα της Μαγνησίας.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την πρόταση της Σπαρτάκ: «Μπορώ να το επιβεβαιώσω, έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την αγορά του. παλιότερα υπήρχαν και άλλες προτάσεις αλλά ήταν πριν κάποιους μήνες. την παρούσα χρονική στιγμή υπάρχει η Σπαρτάκ Μόσχας και είναι η μοναδική πρόταση που υπάρχει στο τραπέζι».

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: «Δεν μπορώ να πω κάτι, το χειρίζεται το θέμα αποκλειστικά ο πρόεδρος. Δεν υπάρχει ειλημμένη απόφαση να πουληθεί ο παίκτης, ο Βόλος πουλάει αλλά δεν ξεπουλάει. Υπάρχει μια τιμή που η ομάδα έβαλε για τον ποδοσφαιριστή».

Για τον Φαν Βέερτ: «Υπάρχουν πολλές συζητήσεις αλλά στην Ελλάδα είθισται να γίνονται συζητήσεις μεταξύ των προέδρων. Δεν μπορώ να σας πω κάτι παραπάνω».

Για τις πωλήσεις του Βόλου: «Έχουμε κάθε χρόνο πωλήσεις ποδοσφαιριστών, Δουβίκα, Μήτογλου, θα δούμε τι θα γίνει και με Φερνάντες».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.