Ξυλόμαλλο Heraklith® από την Knauf Insulation: Όταν η φύση συναντά την τεχνολογία

Metrosport Team05 Φεβρουαρίου 2021

Το όνομα Heraklith®, λόγω της συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας του στον κόσμο των δομικών και μονωτικών υλικών για περισσότερο από έναν αιώνα, σε πολλές χώρες του κόσμου συνηθίζεται να χρησιμοποιείται ως η λέξη που περιγράφει συνοπτικά, την έννοια «ξυλομάλλο υψηλής ποιότητας και απόδοσης». Ωστόσο επιλέγοντας προϊόντα ξυλομάλλου Heraklith® επιλέγετε πολλά περισσότερα από απλώς ένα αξιόπιστο όνομα. Ένα ξεχωριστό προϊόν από ίνες φυσικού ξύλου και συνδέτη ορυκτής βάσης, ανθεκτικό και ταυτόχρονα εύκολο στην διαχείριση και εγκατάσταση, το οποίο διαθέτει πολύ καλές ακουστικές και θερμικές ιδιότητες, κορυφαία διαπιστευτήρια αειφορίας και εξαιρετική αντοχή στη φωτιά.

Οι τρεις οικογένειες προϊόντων ξυλομάλλου Heraklith της Knauf Insulation,

  • Oι συμπαγείς πλάκες Heraklith A2-C: Προϊόν πρακτικά άκαυστο κατηγορίας A2-s1, d0, με εξαιρετικές μηχανικές αντοχές και πολύ καλές ακουστικές ιδιότητες
  • Οι σύνθετες πλάκες Tektalan A2-HS / A2 037 με πυρήνα πετροβάμβακα: Για πυροπροστασία και πυραντοχή στην κατασκευή (άκαυστο προϊόν κατηγορίας A2-s1, d0) και ακόμη πιο βελτιωμένη θερμική απόδοση και ακουστική συμπεριφορά λόγω της συνεισφοράς του πετροβάμβακα
  • Οι σύνθετες πλάκες Heratekta C3 / C3 031 με πυρήνα λευκής ή/και γραφιτούχας διογκωμένης πολυστερίνης: Για αναβαθμισμένες επιδόσεις θερμομόνωσης, με ένα πολύ ανθεκτικό και ελαφρύ προϊόν

συμβάλλουν με ποικίλους τρόπους στην αλυσίδα της αξίας ενός κτιρίου, όπως την προσλαμβάνει ο κάθε ένας ξεχωριστός κρίκος της. Από τον αρχιτέκτονα/σχεδιαστή που επιλέγει μία λύση ανώτερης βιοκλιματικής ταυτότητας και ξεχωριστής αισθητικής, τον εγκαταστάτη που απολαμβάνει την ευκολία και ταχύτητα στην εγκατάσταση, έως φυσικά τον τελικό χρήστη, εμάς τους ίδιους, που εισπράττουμε τα οφέλη ενός μοναδικού συνδυασμού ιδιοτήτων, σε μία λύση «όλα σε ένα».

Στην Knauf Insulation παραμένουμε παθιασμένοι με το ξυλόμαλλο Heraklith και χαιρόμαστε να παρέχουμε στους συνεργάτες μας την κατάλληλη, εξατομικευμένη υποστήριξη, πάντα με βάση την κατανόηση των αναγκών κάθε έργου. Έχουμε στη διάθεσή σας την τεκμηρίωση για να υποστηρίξουμε και να παρουσιάσουμε όλα τα οφέλη που προσδίδει η συνεχώς εξελισσόμενη γκάμα προϊόντων Heraklith στην κάθε επένδυση:

  • Προϊόντα με εξαιρετικά διαπιστευτήρια αειφορίας που συμβάλλουν στην καλύτερη δυνατή ταξινόμηση ενός κτιρίου βάσει Εθελοντικών Προτύπων Περιβαλλοντικής Πιστοποίησης όπως LEED, BREEAM, DGNB, WELL.
  • Μικρότεροι χρόνοι εγκατάστασης χωρίς να απαιτούνται ειδικά εκπαιδευμένοι εγκαταστάτες, απλώς ο σωστός εξοπλισμός. Αυτό μεταφράζεται σε χαμηλότερο κόστος εργασίας, υψηλότερη παραγωγικότητα και μικρότερο κίνδυνο καθυστέρησης του έργου.
  • Προϊόντα οι επιδόσεις των οποίων ελέγχονται ανεξάρτητα και πιστοποιούνται σύμφωνα με εθνικά και διεθνή πρότυπα.
  • Προϊόντα που παρέχουν λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, συμβάλλοντας έτσι στην απλούστευση της διαδικασίας λήψης αποφάσεων για κάθε έργο.
  • Ιδιαίτερα ανθεκτικά προϊόντα που απαιτούν ελάχιστη ή/και καθόλου συντήρηση για μεγάλο χρονικό διάστημα, γεγονός που σημαίνει χαμηλότερα κόστη καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής ενός σημαντικού περιουσιακού στοιχείου όπως ένα κτίριο.

Τα προϊόντα ξυλομάλλου Heraklith® της Knauf Insulation, εξελίσσονται αδιάλειπτα από το 1908 έως και σήμερα, πάντα με το βλέμμα στην αειφορία, με φροντίδα για τον άνθρωπο και ξεκάθαρο όραμα Για Έναν Καλύτερο Κόσμο.

Τάσος Αργύρης

Μηχανολόγος Μηχανικός

Υπεύθυνος Τεχνικής Υποστήριξης

Knauf Insulation Α.Ε.

https://www.knaufinsulation.gr/exoteriki-thermomonosi-me-proionta-xylomalloy-heraklith


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.