Χορταστική ΜΑΤΣάρα στο Μπερναμπέου, Ρεάλ - Σίτι 3-3

Metrosport Team09 Απριλίου 2024

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 στο πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Champions League. 

Οι «πολίτες» πήραν το προβάδισμα μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Σίλβα εκτέλεσε το φάουλ χαμηλά και αριστερά από το τείχος, ο Λουνίν έπεσε αλλά δεν κατάφερε να διώξει και η Σίτι έκανε το 0-1.

Οι Μαδριλένοι απάντησαν άμεσα αφού στο 12ο λεπτό ο Καμαβινγκά προωθήθηκε, σούταρε από μακριά, η μπάλα κόντραρε στον Ντίας, ξεγέλασε τον Ορτέγκα και κατέληξε στα δίχτυα. 

Οι παίκτες του Κάρλος Αντσελότι δύο λεπτά αργότερα βγήκε στην αντεπίθεση, ο Βινίσιους άνοιξε από τα αριστερά, έφυγε στην πλάτη της άμυνας, πλάσαρε, η μπάλα πέρασε ανάμεσα από τα πόδια του Ορτέγκα και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-2.

Εντυπωσιακό και το δεύτερο μέρος αφού στο 66ο λεπτό ο Φόντερν έμεινε αμαρκάριστος στο ημικύκλιο, σούταρε με το αριστερό και έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Λούνιν. Πέντε λεπτά αργότερα η Σίτι ανέτρεψε το εις βάρος της αποτέλεσμα όταν ο Γκρίλις έβγαλε στον Γκβάρντιολ και εκείνος σούταρε με το δεξί και έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία της εστίας του πορτιέρο της Ρεάλ. 

Οι Μαδριλένοι βρήκαν τον τρόπο να φτάσουν στην ισοφάριση στο 79ο λεπτό όταν ο Βινίσιους έβγαλε τη σέντρα και ο Βαλβέρδε με βολέ έκανε το 3-3. 

 Οι συνθέσεις των δυο ομάδων 

ΡΕΑΛ: Λουνίν, Καρβαχάλ, Τσουαμενί, Ρίντιγκερ, Μεντί, Βαλβέρδε, Κρόος (72' Ντίαθ), Καμαβινγκά, Μπέλιγχαμ, Ροντρίγκο (72' Μόντριτς), Βινίσιους (86' Χοσέλου) 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Ορτέγκα, Στόουνς, Ακάντζι, Ντίας, Γκβάρντιολ, Ρόδρι, Κόβατσιτς, Σίλβα, Φόντεν (87' Άλβαρες), Γκρίλις, Χάλαντ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.