«Ξόρκισε» την «κατάρα» της Ριζούπολης ο Απόλλων Σμύρνης

Στέφανος Αβραμίδης13 Φεβρουαρίου 2021

Συνέχεια στην ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ έδωσε ο Απόλλων Σμύρνης που επικράτησε με 2-1 του Ατρομήτου για την 22η αγωνιστική της Super League 1.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έφτασε τους 22 βαθμούς και ανέβηκε στην 9η θέση της βαθμολογίας.

Παράλληλα, έδωσε τέρμα σε ένα αρνητικό σερί στη Ριζούπολη που κρατούσε από την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος. Μετά τη νίκη του επί της ΑΕΛ ο Απόλλων αγνοούσε τη νίκη στην έδρα του. Μέχρι απόψε.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Μπεντινέλι με κοντινό πλασέ στο 42'.

Ο Ατρόμητος είχε δύο καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Στο 54', ο Μουνίθ εκτέλεσε το φάουλ, ο Αγκάγιεφ βρέθηκε στην πορεία της μπάλας, όμως το τελείωμα του ήταν απογοητευτικό.  

Δέκα λεπτά μετά, ο Χριστοδουλόπουλος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά όμως το πλασέ του Μανούσου ήταν άστοχο.

Και αφού ο Ατρόμητος δεν ισοφάρισε, ο Απολλών τον τιμώρησε. Στο 67' ο Αμπιόλα Ντάουντα με εξαιρετική προσπάθεια και δυνατό σουτ έγραψε το 2-0 για την ομάδα του.

Το μόνο που κατάφερε ο Ατρόμητος ήταν να μειώσει με σουτ του Μαυρομμάτη στο 91'.

Έτσι οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα έκαναν το καλύτερο δώρο στον Γιώργο Παράσχο που βραβεύτηκε για τα 902 παιχνίδια του στην Super League ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής. 

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Μπρούσιτς, Φατιόν (70' Κιτόκο), Σλίβκα, Κολ (88' Κάλισιρ), Μπεντινέλι (70' Φερνάντεθ), Τσιλούλης, Ιωαννίδης (35' Ντάουντα).

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Γκάλο, Νάτσος (86' Μαυρομμάτης), Γούτας, Στρούγγης, Χαρίσης (86' Μάτιτς), Σάλομον, Χριστοδουλόπουλος (74' Ραμπέγιο), Μουνίθ, Αγκάγιεφ (59' Μανούσος), Κωτσόπουλος (74' Εντομβόνγι)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.