Ο Ολυμπιακός ξέσπασε με «εξάρα» στον Παναιτωλικό

Δημήτρης Καλαϊτζής13 Φεβρουαρίου 2023

Ο Ολυμπιακός ξέσπασε μετά την συντριβή από την ΑΕΚ στο Κύπελλο. Οι Πειραιώτες έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, διέλυσαν με 6-1 τον Παναιτωλικό, στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Super League 1. 

Μ΄ αυτή τη νίκη οι ερυθρόλευκοι και σε συνδυασμό με το κάζο του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη βρίσκονται μόνοι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 46 βαθμούς, ενώ μείωσαν στους πέντε βαθμούς την απόστασή τους από την κορυφή. 

Τα γκολ για τον Ολυμπιακό σημείωσαν οι Μπακαμπού (9΄), Παπασταθόπουλος (50΄), Χάμες (61΄, 75΄πεν.), Κανός (67΄) και Βαλμπουενά (90΄), ενώ για τους Αγρινιώτες είχε μειώσει προσωρινά σε 2-1 ο Καρέλης (50΄). 

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ρέτσος (57’ λ. τρ. Μπα), Ραμόν, Εμβιλά, Χουάνγκ (77’ Κασάμι), Χάμες (77’ Βαλμπουενά), Γκάρι (57’ Κανός), Φορτούνης (79’ Ελ Αραμπί), Μπακαμπού 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κοντογιάννης, Λιάβας (69’ Αποστολάκης), Λάρσον, Χουχούμης, Χατζηθεοδωρίδης (69’ Μάρτενσον), Μλάντεν, Ντίας, Κολοβός (83’ Μπουζούκης), Μόρσεϊ (78’ Νταγκό), Ντουάρτε, Καρέλης (83’ Ζοάο Πέδρο).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.