Bet builder με μέτρο: Ξεσπάει η Μάντσεστερ, σκοράρει η Φράιμπουργκ

Γιώργος Ζαΐρης09 Μαρτίου 2023

Πρώτα παιχνίδια στο Europa League και υπάρχουν αρκετά σημεία στα οποία μπορούμε να σταθούμε. Υπάρχουν τεράστια κίνητρα για αρκετές ομάδες τα οποία προκύπτουν και από τα αποτελέσματα που έφεραν στα Πρωταθλήματα τους.

Η Σεβίλλη είναι μια από αυτές τις ομάδες. Προφανώς και δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή της αλλά επειδή είναι ομάδα της συγκεκριμένης διοργάνωσης και έχει πληγωμένο εγωισμό, θα τη στηρίξω στο ματς με την Φενέρ. Η βαριά ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης την ταρακούνησε αλλά άλλος θεσμός ο συγκεκριμένος και άλλο το κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές. Κάτι παρόμοιο ισχύει και για την Μάντσεστερ.

Δεν ξέρω αν τελικά μίλησαν με τον ψυχολόγο της ομάδας μετά το 7-0 από τη Λίβερπουλ αλλά έχει παίκτες προσωπικότητες και περιμένω να μιλήσουν σήμερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στην Μπέτις που δεν την απαξιώνω αλλά νομίζω ότι θα πληρώσει τα σπασμένα. Συνεχίζω με ένα ακόμη ματς. Αυτό της Γιουβέντους με την Φράιμπουργκ. Η ιταλική ομαδα έχει την προοπτική της διάκρισης στην Ευρώπη αλλά η Φράιμπουργκ δεν είναι αμελητέα ποσότητα και νομίζω πως θα σκοράρει σήμερα στο Τορίνο.

Πρόταση 1η

Γιουβέντους-Φράιμπουργκ

Να σκοράρουν και οι δυο ομάδες 2.15

Να κερδίσει τουλάχιστον τέσσερα κόρνερ η Φράιμπουργκ, 1.72

Απόδοση: 3.69

Πρόταση 2η

Σεβίλλη-Φενέρ 1 και 1.78

Μάντσεστερ Γ.- Μπέτις 1 και over 2.05

Απόδοση: 3.64

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.