Την οργή της εκφράζει η οικογένεια της Κυριακής Γρίβα, που δολοφονήθηκε μπροστά από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων από τον πρώην σύντροφό της, μετά την απόφαση των δικαστικών Αρχών να αφεθούν ελεύθεροι οι κατηγορούμενοι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση να αφεθούν ελεύθεροι υπό όρους η αξιωματικός υπηρεσίας τη μοιραία νύχτα, ο τηλεφωνητής της Άμεσης Δράσης, ο οποίες είπε με κυνικότητα στην 28χρονη πως «το περιπολικό δεν είναι ταξί» και ο φρουρός που κοιτούσε αμέτοχος το φονικός πυροδότησα την οργή του πατέρα της αδικοχαμένης Κυριακής, ο οποίος τόνισε ότι «η κόρη μου σαπίζει και αυτοί οι ανίκανοι αστυνομικοί βγαίνουν και λένε για το καθήκον».
Μιλώντας στο «Πρωινό», ο Θανάσης Γρίβα σχολίασε ότι οι εμπλεκόμενοι θα έπρεπε να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη, αναφέροντας ότι ο αστυνομικός που δεν εμπλέκεται σε αυτή την υπόθεση και ήταν ο πρώτος που κατέφτασε μετά το συμβάν και είπε «ζητώ εγώ συγγνώμη από τον πατέρα και τη μάνα και ντρέπομαι να τους έχω συνάδελφούς μου αυτούς τους ανθρώπους», δηλώνοντας ότι οι ποινές που επιβλήθηκαν δεν συνάδουν με την κατηγορία του κακουργήματος, για την οποία κατηγορούνται.
«Ο μοναδικός που με πλησίασε και πήγε να μου ζητήσει συγνώμη ήταν ο φρουρός. Οι υπόλοιποι 3 κράτησαν μία ειρωνική στάση απέναντί μου και σε όλη την οικογένειά μου. Μιλάνε για καθήκον. Ήρθανε στο δικαστήριο και έλεγαν “εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε, το πρόβλημα δεν ήταν δικό μας”. Ήρθανε με ένα τουπέ, δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις, κοίτα τη δουλειά σου κοιτάω τη δουλειά μου», υπογράμμισε, καταλήγοντας ότι έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη για την καταδίκη τους.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube