Ξέρει από Ολυμπιακό ο Γερμανός ρέφερι της Τούμπας

Πέτρος Χαριζακλής19 Φεβρουαρίου 2020

Ενας διαιτητής πρώτης κατηγορίας της UEFA επιλέχθηκε από την ΚΕΔ για να σφυρίξει στο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Γερμανό, Τομπίας Στίλερ, ο οποίος είναι νομικός στο επάγγελμα και ξέρει από Ολυμπιακό, καθώς έχει σφυρίξει τους «ερυθρόλευκους» τρεις φορές στο παρελθόν.

Ο Στίλερ είναι 38 ετών και νομικός στο επάγγελμα και έχει σφυρίξει την περσινή χρονιά παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ στο «Γ.Καραϊσκάκης», με το τελικό σκορ να είναι 4-1 υπέρ των «ερυθρόλευκων». Ο Γερμανός έδειξε 4 κίτρινες κάρτες στο εν λόγω παιχνίδι, δύο για την κάθε ομάδα.

Στο παρελθόν έχει σφυρίξει αγώνες του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα το Γιουβέντους - Ολυμπιακός 2-0 για τους ομίλους του Champions League και Ολυμπιακός - Αστάνα 4-1 το 2016 για τους ομίλους του Europa League. O Στίλερ ήταν επιπρόσθετος στο Ολυμπιακός - Άντερλεχτ 3-1 στις 10 Δεκεμβρίου του 2013 για την 6η αγωνιστική του Champions League, όταν οι Πειραιώτες προκρίθηκαν στους «16» της διοργάνωσης.

Συνολικά ο Γερμανός ρέφερι έχει σφυρίξει 445 αγώνες στην καριέρα του, έχει δώσει 1410 κίτρινες κάρτες, 63 δεύτερες κίτρινες-κόκκινες, 61 απευθείας κόκκινες ενώ έχει υποδείξει 126 πέναλτι.

Την φετινή χρονιά ο Στίλερ έχει σφυρίξει το Κλαμπ Μπριζ-Ρεάλ 1-3 με 5 κίτρινες κάρτες για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και το Κράσνονταρ-Πόρτο 0-1 με 4 κίτρινες στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Στο Γιουρόπα Λιγκ έχει διαιτητεύσει ένα παιχνίδι φέτος, το Λάτσιο-Σέλτικ 1-2 έχοντα δώσει δύο κίτρινες κάρτες.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει σφυρίξει σε 117 παιχνίδια στη Μπουντεσλίγκα με 399 κίτρινες κάρτες, 13 κόκκινες και 33 πέναλτι.

Τον περασμένο Οκτώβριο ήταν ο διαιτητής του αγώνα Ελλάδα - Ουγγαρία 1-0 και έδωσε 8 κίτρινες κάρτες.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν την Τούμπα, ο Στίλερ σφυρίζει την Πέμπτη (20/2) το Γουλβς-Εσπανιόλ για τους «32» του Europa League.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.