Στην Πορτογαλία για τρία φιλικά η Μίντιλαντ

Metrosport Team01 Φεβρουαρίου 2022

Με αποστολή 30 παικτών αναχωρεί σήμερα (01/02) η αποστολή της Μίντιλαντ για την χειμερινή της προετοιμασία στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας.

Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Conference League θα δώσει τρία φιλικά προετοιμασίας κατά την παρουσία της στην Ιβηρική.

Στις 3 του μήνα (16:00) θα αντιμετωπίσει την Ζενίτ, στις 6 του μήνα (20:30) την Μπρεϊνταμπλίκ από την Ισλανδία και τέσσερις μέρες αργότερα (11/02, 19:30) στο τελευταίο φιλικό θα αντιμετωπίσει την Βαλερένγκα.

Ο τεχνικός της ομάδας συμπεριέλαβε 30 ποδοσφαιριστές στην προετοιμασία, εκ των οποίων οι 6 είναι από την ομάδα νέων, ενώ κανονικά σε αυτοί βρίσκονται και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Αναλυτικά στην αποστολή βρίσκονται οι : Όλαφσον, Τόμπσον, Ουστέντ (τερματοφύλακες), Χεγκ, Άντερσον, Τίχοσεν, Σβιατσένκο, Παουλίνιο, Ντιρ, Ζουνίνιο (αμυντικοί), Σίστο, Μάιερ, Εβάντερ, Τσιλούφια, Σόρενσεν, Τσαρλς, Ονιεντίκα, Ίσακσεν, Φράουλο (μέσοι), Βάγνκερ Λοβ, Μαρόνι, Λιντ, Σιμσίρ, Τζούνιορ Μπρουμάντο (επιθετικοί).

Από την ομάδα νέων ο Μπο Κρίστιανσεν επέλεξε τους : Τέξελ, Φίσερ, Ντιομαντέ (αμυντικοί), Αντρέασεν, Νίμπε (μέσοι), Μορένο (επιθετικός).

Ο Χένρικ Ντάλσγκααρντ δεν ακολούθησε την αποστολή καθώς η σύζυγός του θα γεννήσει σύντομα, ενώ έμειναν στην Δανία και οι Μαμπίλ και Κράεφ που δεν υπολογίζονται.

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι για το 2022 της Μίντιλαντ θα είναι αυτό της MCH Arena κόντρα στον ΠΑΟΚ για τα νοκ άουτ του Κόνφερενς Λιγκ την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.