Ξεκινάει τα «ψώνια» από την Ιταλία

Βασίλης Βλαχόπουλος06 Μαΐου 2023

Το ενδεχόμενο κοινοποίησης συμφωνιών πριν την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου μοιάζει εξαιρετικά πιθανό καθώς πληροφορίες θέλουν τον Άρη να έχει «κλειδώσει» την πρώτη μεταγραφή του με ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται επί σειρά ετών στη Serie A και μάλιστα είναι διεθνής.

Τους τελευταίους δυόμισι μήνες, ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα είναι με μια βαλίτσα στο χέρι καθώς ήδη έχει μπει σε διαδικασία δια ζώσης επαφών με τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας. Για ευνόητους λόγους, η ΠΑΕ Άρης δεν έχει κοινοποιήσει κανέναν από τους προορισμούς του τεχνικού διευθυντή πλην της συμμετοχής του στο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο όπου εκεί δεν πήγε μόνο για να «τσεκάρει» την αγορά αλλά και για να κοινοποιήσει τα ονόματα των παικτών που έχουν συμβόλαια αλλά δεν συμπεριλαμβάνονται στο πλάνο της επόμενης χρονιάς. 

Πλέον είναι δεδομένο ότι ένας από τους προορισμούς του Γερμανοκροάτη ήταν η Ιταλία καθώς επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι από εκεί προέρχεται η πρώτη μεταγραφή ενόψει της ερχόμενης σεζόν. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με μακρά θητεία στη Serie A ο οποίος είναι διεθνής και με τον οποίον ήδη έχει κλείσει η συμφωνία και απομένει μόνο η κοινοποίησή της.

Ενδέχεται να χρειαστεί ένα ακόμη ταξίδι του Παλίκουτσα στην Ιταλία για την επικύρωση της συμφωνίας αν και οι εμπλεκόμενες πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα τα επίπεδα. Σημειώνεται επίσης ότι πρόκειται για μια κίνηση η οποία θα προκαλέσει αίσθηση.

Σε κάθε περίπτωση, είναι φανερό ότι ήδη άρχισε η εφαρμογή του μεταγραφικού σχεδιασμού ενόψει της επόμενης χρονιάς. Μάλιστα, πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι οι «κίτρινοι» πλησιάζουν και σε κεντρικό χαφ ο οποίος επίσης είναι διεθνής με τη χώρα του και προέρχεται από αρκετά καλή σεζόν. Δεν αποκλείεται μάλιστα αυτή η κίνηση, επίσης, να κλειδώσει στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας καθώς πιέζουν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Το σύνολο των ενεργειών δείχνουν πάντως ότι φέτος ο Αρης διδάχθηκε και δεν θα επαναλάβει το λάθος που έγινε πέρυσι όπου έδωσε αρκετό χρόνο στους μεταγραφικούς στόχους με συνέπεια να χάσει ο ίδιος χρόνος και να μη γίνει η προετοιμασία υπό τις απαραίτητες συνθήκες. Γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών προστέθηκε στη διάρκεια της προετοιμασίας γεγονός το οποίο προκάλεσε την ομαδική δυσλειτουργία και φυσικά τη διεξαγωγή προπονήσεων υπό συνθήκες που δεν επιτρέπονται σε μια ομάδα η οποία θέλει να διεκδικήσει θέση στους ομίλους του Conference League.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.