Επιστρέφει με ματσάρα το Champions League

Metrosport Team16 Φεβρουαρίου 2021

Επιτέλους έφτασε η ώρα του Champions League. Οι 16 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης για την φετινή χρονιά, ρίχνονται στην μάχη για την πρόκριση στα προημητελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με το σημερινό ζευγάρι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Παρί να... ξεχωρίζει.


Ο Λιο Μέσι και η παρέα του, αντιμετωπίζουν απόψε (22.00) την Παρί του Μαουρίτσιο Ποκετίνο, ο οποίος δεν υπολογίζει ήδη τους Νειμάρ και Άνχελ Ντι Μαρία. Ο Κιλιάν Εμπαπέ από ότι φαίνεται θα είναι η αιχμή του δόρατος για την γαλλική ομάδα και ο παίκτης που θα αναγκαστεί απόψε να βγάλει τα... κάστανα από την φωτιά. Από την άλλη, η «Μπάρτσα» του Ρόναλντ Κούμαν, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα πέρα των γνωστών απουσιών, και με μπροστάρη τον Λιο Μέσι φυσικά, θα επιδιώξει να διασφαλίσει ένα σκορ ασφαλείας για τον επαναληπτικό του Παρισιού.

Όσο αναφορά το άλλο πολύ σπουδαίο ζευγάρι που ρίχνεται στην μάχη απόψε, η Λίβερπουλ φιλοξενείται στην Βουδαπέστη από την Λειψία. Η ομάδα του Κλοπ, με τους πολλούς τραυματισμούς θέτει σαν μοναδικό στόχο την κατάκτηση του τροπαίου καθώς έχει μείνει πολύ πίσω στην διεκδίκηση της Premier League. Από την άλλη η Λειψία, πραγματοποιεί ακόμα μια σπουδαία σεζόν στην Γερμανία, καθώς βρίσκεται στην δεύτερη θέση πέντε βαθμούς πίσω από την Μπάγερν.

Αύριο, η ανεβασμένη Σεβίλλη είναι το λογικό φαβορί υποδεχόμενη την... παραπαίουσα Ντόρτμουντ, όπως και η Γιουβέντους, που φιλοξενείται από την Πόρτο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.