Ξεχωρίζει το αθηναϊκό ντέρμπι στο δεύτερο πιάτο της Super League 1

Metrosport Team11 Σεπτεμβρίου 2022

Στο δεύτερο πιάτο της Super League 1 για την 4η αγωνιστική, ξεχωρίζει το ντέρμπι της Αθήνας ανάμεσα στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει και το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Άρη.

Το πρόγραμμα της τέταρτης στροφής του ελληνικού πρωταθλήματος ανοίγει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΝΠΣ Βόλο (18:30), στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, με τους "ερυθρόλευκους" να έρχονται από την ήττα στη Γαλλία, από τη Ναντ (2-1), και να θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες.

Στις 21:30 θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, με τον αήττητο Παναθηναϊκό να φιλοξενεί την ΑΕΚ, στο Απόστολος Νικολαΐδης, θέλοντας να συνεχίσει την καλή του πορεία, κάνοντας το 4 στα 4. Από την άλλη η ομάδα του Αλμέιδα θέλει και εκείνη από τη μεριά της να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε την προηγούμενη αγωνιστική, νικώντας με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τέλος, ίδια ώρα με το ντέρμπι (21:30), ο Άρης πηγαίνει στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης, οποίος μετράει τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της Super League:

18:30 Ολυμπιακός - ΝΠΣ Βόλος

21:30 Αστέρας Τρίπολης - Άρης

21:30 Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.