Ξεχωριστή τιμή για τη Metromedia και τον πρόεδρο Παύλο Ανδρώνη

Metrosport Team25 Ιανουαρίου 2020

Η απόφαση του δ.σ. της επιστημονικής εταιρείας με αντικείμενο τον αθλητισμό, ΕλλΕΔΑΑ, να τιμήσει τον Ομιλο Metromedia και τον πρόεδρο του Παύλο Ανδρώνη αποτελεί ξεχωριστή τιμή για τα κορυφαία Μ.Μ.Ε της Β. Ελλάδας.

Ο όμιλος Metromedia που κατέχει ηγετικό ρόλο στη ενημέρωση με τα Μέσα του (Μetropolis 95,5, Metrosport και το ανανεωμένο Metrosport. gr), διαχρονικά υποστηρίζει επιστημονικές προσπάθειες οι οποίες έχουν ως σκοπό την ανάπτυξη του αθλητισμού, την επιστημονική επάρκεια των αθλητικών στελεχών και την επιστημονική έρευνα. Στο πλαίσιο αυτό και με σκοπό την διάδοση των δράσεων της ΕλλΕΔΑΑ (Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής) τα τελευταία χρόνια υποστηρίζει ως χορηγός επικοινωνίας τον επιστημονικό φορέα των ανθρώπων που οραματίζονται ένα καλύτερο αύριο για το ελληνικό αθλητισμό. Είναι μία ειλικρινής σχέση η οποία έχει ως στόχο την επιστημονική εξέλιξη του αθλητισμού.

Η ΕλλΕΔΑΑ αναγνωρίζοντας την προσφορά του Oμίλου Metromedia στην διάδοση των δράσεων της και τη συνολική προσφορά των ΜΜΕ του Ομίλου στον αθλητισμό τίμησε τον πρόεδρο Παύλο Ανδρώνη με πλακέτα που του την παρέδωσε ο πρόεδρος της ΕλλΕΔΑΑ Γιώργος Γκανάτσιος. Η απονομή έγινε στο πλαίσιο της τελετής έναρξης των εργασιών του 20ου συνεδρίου της ΕλλΕΔΑΑ που ξεκίνησε την Παρασκευή(24/1) στη Θεσσαλονίκη και θα ολοκληρωθεί σήμερα (26/1) το απόγευμα. «Ο Ομιλος Metromedia συμπαραστέκεται στην ΕλλΕΔΑΑ και το πολύτιμο έργο της το οποίο γίνεται εργαλείο ανάπτυξης του εγχώριου αθλητισμού. 


Η τιμητική πλακέτα δεν αξίζει μόνο σε εμένα, αλλά σ’ όλους τους συνεργάτες μου στα ΜΜΕ του Ομίλου οι ο οποίοι καθημερινά προσπαθούν για το καλύτερο» είπε ο κ. Ανδρώνης απευθυνόμενος στους συνέδρους κατά την παραλαβή της τιμητικής πλακέτας και συμπλήρωσε: «Αισιοδοξώ ότι τα συμπεράσματα του συνεδρίου θα αποτελέσουν πιλότο για όλες τις βαθμίδες του αθλητισμού». Ακόμη σχολιάζοντας, με την ιδιότητα του πρόεδρου του ιστορικού «Μακεδονικού», την πραγματικότητα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό έκανε έκκληση προς την πολιτεία να αντιμετωπίσει με μεγαλύτερο σεβασμό τα ερασιτεχνικά σωματεία και να επαναφέρει τις επιχορηγήσεις «γιατί αποτελούν το μοναδικό υγειές κύτταρο για την ανάπτυξη του αθλητισμού».

Οι θέσεις του κ. Ανδρώνη έγιναν δεκτές με θερμά χειροκροτήματα από τους παρευρισκόμενους στην τελετή έναρξης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.