Χάτσερ υπό προϋποθέσεις η πρώτη επιλογή του Καμπερίδη

Βασίλης Βλαχόπουλος08 Ιουνίου 2020

Η συνάντηση του Σάββα Καμπερίδη με τον Κεν Μπράουν δεν σημαίνει ότι ο Αμερικανός γκαρντ θα είναι στον Άρη της επόμενης χρονιάς. Σίγουρα δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή για τον προπονητή του Άρη

Καταρχήν, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατόπιν επιθυμίας του ίδιου του αθλητή και επ’ ευκαιρία της παρουσίας του στην Αθήνα. Αυτή τη στιγμή, ο Σάββας Καμπερίδης δεν γνωρίζει τα δεδομένα σε ότι αφορά την ενίσχυση της ομάδας του. Αν δηλαδή υπάρχει η δυνατότητα άρσης της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών ή αν θα αναγκαστεί να φτιάξει ομάδα με παίκτες των οποίων τα letter of clearance βρίσκονται στα γραφεία της ΕΟΚ πριν την αναβίωση της ποινής (στις 3 Δεκεμβρίου 2019). Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να… κλείσει πόρτες, είναι υποχρεωμένος να συζητήσει με όλους.

Προς αυτήν την κατεύθυνση έγινε η συνάντηση με τον Κεν Μπράουν. Ο Αμερικανός θα ήθελε (υπό συγκεκριμένες συνθήκες) να παραμείνει στον Άρη. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη επιλογή του Καμπερίδη. Τούτο δεν έχει να κάνει με το αγωνιστικό ταλέντο του καθώς αυτό δεν αμφισβητείται. Ξέρει δηλαδή ότι ο Μπράουν δύσκολα μπαίνει σε καλούπι, αλλά μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αυτό που είναι αδύνατο να μη συνυπολογίσει είναι η αστάθεια του παίκτη σε επίπεδο συμπεριφοράς. Όσο κι αν θέλει, δεν γίνεται να ξεχάσει την «κοπάνα» πριν τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Κατόπιν αυτής, τον δέχθηκε πίσω, τότε όμως οι συνθήκες τον υποχρέωσαν να πάρει αυτή την απόφαση.

Η βασική επιλογή του Σάββα Καμπερίδη είναι ο Ουίλιαμ Χάτσερ ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στο Περιστέρι και φυσικά πέρασε σε τρεις διαφορετικές περιόδους από τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, το κασέ του Αμερικανού είναι αρκετά μεγάλο. Δεν γίνεται καν συζήτηση για τα 90.000 ευρώ που είχε πέρυσι στο Περιστέρι καθώς ο Άρης είναι αδύνατο να προσφέρει περισσότερα από 60-65 χιλιάδες ευρώ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.