Ξανθοπούλου: «Η ομαδική δουλειά ευθύνεται για την επιτυχία του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team17 Δεκεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε η Μαρτίνα Ξανθοπούλου, με τη λίμπερο της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Δικεφάλου να μιλάει αναφορικά για την επικράτηση του ΠΑΟΚ με 3-2 σετ απέναντι στην Μπρνο για την πρόκριση στην επόμενη φάση του CEV Cup η οποία θα κριθεί στον αγώνα ρεβάνς την Τετάρτη, στις 21 Δεκεμβρίου (19:00).

Αρχικά η παίκτρια του ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Προσπάθησα να κάνω το καλύτερο που μπορούσα, αλλά είναι ομαδική δουλειά, δεν μπορώ να πάρω εγώ τα credits. Δεν περιμέναμε την εξέλιξη που είχε η αναμέτρηση, μπορεί να μην είχαμε προετοιμαστεί για έναν τόσο δυνατό αντίπαλο που ήρθε έτοιμος και μας αιφνιδίασε κάτι που φάνηκε στα δύο πρώτα σετ, αλλά ευτυχώς αυτό άλλαξε στη συνέχεια και ανατρέψαμε το εις βάρος μας σκόρ».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαστε 10 παιχνίδια χωρίς ήττα και έρχεται μέσα από τη δουλειά και αυτό προέρχεται μέσα από τη δουλειά που γίνεται από το προπονητικό τιμ και το καλό κλίμα το οποίο υπάρχει. Στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο γίνεται πιο ψηλά σε όλους τους θεσμούς που συμμετέχουμε βλέποντας ξεχωριστά την κάθε αναμέτρηση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.