Ξάνθη-Παναιτωλικός, πράξη πρώτη

Metrosport Team26 Μαΐου 2021

Τους κόπους της σεζόν παίζουν σε δύο αγώνες η Ξάνθη και ο Παναιτωλικός. Οι Θρακιώτες και η ομάδα του Αγρινίου κοντράρονται στα Πηγάδια για μία θέση στη Super League 1.

Οι «ακρίτες» παίζουν τον πρώτο αγώνα στην έδρα τους και θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την επιστροφή τους στην κορυφαία κατηγορία.

Ο Μπάμπης Τεννές επέλεξε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές στην αποστολή της ακριτικής ομάδας. Πριν τη σημερινή αναμέτρηση, θα ανακοινωθούν οι τελικές επιλογές του έμπειρου προπονητή για την αποστολή της Ξάνθης.

Στο μεταξύ, στην Ελλάδα θα βρίσκεται την Παρασκευή ο Ελληνοαυστραλός ιδιοκτήτης του ΑΟΞ, Μπιλ Πάπας (Βασίλης Παπαδημητρίου), ο οποίος θα κάνει το μακρινό ταξίδι για να βρεθεί δίπλα στην ομάδα, στο δεύτερο παιχνίδι μπαράζ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Χωρίς τον Ντάλσιο ο Παναιτωλικός

Από την πλευρά του, ο Παναιτωλικός βρίσκεται από χθες στην Ξάνθη.

Οι παίκτες έκαναν μάλιστα και προπόνηση στο Αγρίνιο και γι’ αυτό αναχώρησαν από χθες νωρίς το πρωί, ώστε να εκμηδενιστεί ο παράγοντας επιβάρυνση.

Μοναδική απουσία για τον Τραϊανό Δέλλα (ξέχωρα από τους μακροχρόνια απόντες Λιάβα, Τσιγγάρα, Τζανακάκη) είναι ο Ντάλσιο, που αναχώρησε εσπευσμένα για την Πορτογαλία λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού προβλήματος.

Η αποστολή (εκτός έμειναν και οι Αζάντι, Γιάκολις) είναι οι Κνετ, Μεντίνα, Βάντερσον, Καρασαλίδης, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Ματσόλα, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Καρέλης, Μπαρμπόσα, Περέιρα, Μελίσσας, Μανθάτης, Βέργος, Μεντόσα, Τσότσαλιτς, Μαλής, Κωνσταντόπουλος, Εντινγκά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.