LIVESTREAMING - SL2: Ξάνθη και Βέροια μονομαχούν με φόντο την πρώτη θέση

Metrosport Team22 Ιανουαρίου 2022

Δύσκολο και αμφίρροπο είναι το σημερινό (22/01) παιχνίδι της Βέροιας με την Ξάνθη για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στις πρώτες τρεις θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και σε απόσταση δύο βαθμών. 

Στην αποστολή της Ξάνθης  βρίσκονται οι: Izzo, Γιακουμής, Πολίμος, Ουνγιαλίδης, Τζανακάκης, Μιχαήλ, Μπάτζιος, Παπάζογλου, Φαζός, Δεληγιαννίδης, Monrose, Πλατέλλας, Baba, Τσέλιος, Δόρης, Θυμιάνης, Κρητικός, Gomez, Ginsari, Διαμαντόπουλος και Ibraimi.

Εκτός έμειναν οι δύο τερματοφύλακες Ηλιόπουλος και Τσομπανίδης αλλά και οι Δημητριάδης, Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού, Ραχίντ (τραυματίας), Τσιλιγγίρης, Τσελεμπάκης, Κοτόπουλος καθώς και το πιο πρόσφατο απόκτημα Νέναντ Γκάβριτς.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν μπορεί να υπολογίζει στο νεοακτηθέντα Καπνίδη αλλά και στους Τσιμόπουλο, Τασιόπουλο, Περδίκη, Ράμο, Αντέμ, Ισαακίδη, Ντίνα, Μυστακίδη και Μπαϊντού.

Στην αποστολή της Βέροιας συμμετέχουν οι: Βελλίδης, Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Μουχαλης, Μαραγκός, Σκόνδρας, Δημόπουλος, Παπαχρήστος, Πεταυράκης, Οικονόμου, Γαβριηλίδης, Μπλέτσας, Κούατενγκ, Ορφανίδης, Μούργος, Πόζογλου, Καπνίδης, Φοφανά, Πασάς και Γιακουμάκης.

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 17.00 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3 (Δείτε εδώ). 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.