Ξαναγράφεται η ιστορία; ΠΑΟΚ vs ΑΕΚ 2-0 και… νταμπλ!

Metrosport Team27 Σεπτεμβρίου 2021

Ο ΠΑΟΚ έκανε… ποδαρικό στα ντέρμπι με το δεξί έχοντας σε μεγάλη ημέρα ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Ραζβάν Λουτσέσκου, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που κάλλιστα θα μπορούσε να πάρει τη μπάλα του αγώνα… σπίτι του, καθώς σκόραρε το πρώτο γκολ και διαμόρφωσε τις συνθήκες για το 2-0 και γνώρισε την αποθέωση από το κοινό της Τούμπας.

Μπορεί για πολλούς το 2-0 απέναντι στην ΑΕΚ να αποτελεί απόδειξη ότι ο ΠΑΟΚ έχει τις δυνατότητες να κοιτάει πολύ ψηλά στη φετινή χρονιά, ωστόσο για όσους πιστεύουν στην τύχη αλλά και τα σημάδια αυτής, υπάρχει ένας λόγος παραπάνω για να χαμογελούν.

Και για να σας εξηγήσουμε… ο ΠΑΟΚ είχε κατορθώσει να κατακτήσει αήττητος το πρωτάθλημα και στη συνέχεια το νταμπλ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην άκρη του πάγκου του τη σεζόν 2018-19, γράφοντας το όνομα εκείνης της ομάδας με κεφαλαία γράμματα στο βιβλίο της ιστορίας του συλλόγου. Τι χρειάστηκε όμως για εκείνο το νταμπλ; Νίκες, μεγάλες νίκες, μεγάλα παιχνίδια και αυτά ξεκινούν νωρίς.

Τότε λοιπόν, στις 23.09.2018, και πάλι την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague 1, ο ΠΑΟΚ φιλοξένησε την ΑΕΚ στην Τούμπα και την κέρδισε με 2-0, με δύο γκολ του Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς, στο 29΄και στο 59΄, κάτι τέτοιο έγινε και σήμερα με τις συγκρίσεις των δύο σεζόν και τα μηνύματα της τύχης να κάνουν την εμφάνιση τους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.