Ξανά στην προπόνηση ο Καρυπίδης: «Κλείστε τα αυτιά σας, θα έρθουν τα γκολ και οι νίκες»

Γιώργος Στράντζαλης21 Ιανουαρίου 2022

Μετά την αφλογιστία των τελευταία αγώνων και την «λευκή» ισοπαλία κόντρα στη Λαμία, ο ισχυρός άνδρας του Αρη, Θόδωρος Καρυπίδης, επισκέφθηκε ξανά προπόνηση της ομάδας.

Ο Καρυπίδης βρέθηκε στα αποδυτήρια σε μια προσπάθεια αποφόρτισης της πίεσης που φαίνεται ότι υπάρχει στην ομάδα, αλλά και του αρνητικού κλίματος που έχει καλλιεργηθεί στην περιρέουσα ατμόσφαιρα από τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και τις προβληματικές εμφανίσεις.

Συνέστησε ψυχραιμία, που αυτή τη στιγμή είναι το ζητούμενο για τον Άρη ώστε να βρει ξανά τον δρόμο του. «Κλείστε τα αυτιά σας, φαίνεται ότι υπάρχει πίεση αλλά δεν γίνεται να έχετε ξεχάσει το ποδόσφαιρο. Έχετε τεράστιες δυνατότητες, το έχετε δείξει εξάλλου. Πρέπει να ηρεμήσετε, θα έρθουν τα γκολ και οι νίκες» ήταν μερικές από τις κουβέντες του.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε και κάποια τετ α τετ. Συζήτησε ξεχωριστά με τους Μπαντού Ντιαγέ, Φακούντο Μπερτόγλιο, Ματέο Γκαρσία με σκοπό να τους δώσει να αντιληφθούν τον κομβικό τους ρόλο στην ομάδα. Παίκτες οι οποίοι έχουν την ποιότητα και την προσωπικότητα να βγουν τώρα μπροστά. Μένει να φανεί στην πράξη βέβαια, διότι και οι τρεις διανύουν περίοδο αγωνιστικής αστάθειας, κάτι που είδαμε και στο παιχνίδι κυπέλλου με την Λαμία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.