Ξανά αναβολή στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός!

Metrosport Team31 Ιανουαρίου 2022

Ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε πως δεν θα διεξαχθεί η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, αφού ο Δικέφαλος έχει στις τάξεις του κρούσματα κορωνοϊού.

Η ΕΟΚ είχε ορίσει το εξ αναβολής ματς της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος αρχικά για την Τετάρτη (2/2), αλλά προγραμματίστηκε, τελικά, για την Τρίτη (1/2).

Δεν θα διεξαχθεί, πάντως, καμία από τις δύο ημέρες, με την αποστολή μάλιστα του Παναθηναϊκού να αναγκάζεται να επιστρέψει στη βάση της, αφού είχε ήδη ξεκινήσει το ταξίδι οδικώς για τη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού: «Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού δεν θα παίξει και πάλι κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και η "πράσινη" αποστολή παρότι ξεκίνησε το ταξίδι επέστρεψε πίσω.

Ο αντίπαλος είχε και πάλι κρούσματα Covid και έτσι το ματς που ήταν προγραμματισμένο για αύριο Τρίτη 1 Φεβρουαρίου στις 12:00 δεν θα διεξαχθεί».

Και η αντίστοιχη του ΠΑΟΚ: «Μετά από ενημέρωση της ΕΟΚ, ο εξ' αναβολής αγώνας ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός ΑΟ, για την 8η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, αναβάλλεται, λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων covid 19 σε αθλήτριες του ΠΑΟΚ.

Ο αγώνας θα ορισθεί σε νέα ημερομηνία και ώρα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.