Ξαμόλησαν τους «λαγούς» τους για να μετρήσουν τις αντιδράσεις

Δημήτρης Μπούζας20 Φεβρουαρίου 2021

Παρά το γεγονός ότι μερικές φορές ο οργανισμός του ΠΑΟΚ λειτουργεί αδέξια και ασυντόνιστα, σε κάποιες άλλες αποδεικνύει ακριβώς το αντίθετο. Παρουσιάζεται αρκετά προσεκτικός και διαβασμένος.

Βέβαια τα τόσα και όσα τραγικά λάθη που χρεώνεται δεν του επιτρέπουν άνεση πρωτοβουλιών και κινήσεων. Όμως σε ότι αφορά θέματα που προκύπτουν αιφνιδιαστικά κι επιβάλλεται να αντιμετωπιστούν άμεσα σε επικοινωνιακό επίπεδο, έχει το λόγο και τον τρόπο να μπει στο «παιχνίδι» και να διαδραματίσει ένα ρόλο έστω και παρασκηνιακό. Είναι γνωστό ότι ο «όλος οργανισμός» έχει διασφαλισμένη μία ηχηρή μιντιακή κάλυψη και ως εκ τούτου πέραν των κραυγαλέων απερισκεψιών που οδήγησαν σε αδιέξοδα το σύλλογο, έχει τον χώρο και τη δυνατότητα να κινηθεί ελπίζοντας και πιστεύοντας πως εξυπηρετεί τα συμφέροντα του μεγαλομετόχου.

Οι «φίλα προσκείμενοι» εκπρόσωποι της ενημέρωσης είναι αρκετοί και μερικοί εξ αυτών και πρόθυμοι να εκτεθούν, βάζοντας πλάτη. Στη συγκεκριμένη περίπτωση... έχουμε μια χαρακτηριστική επιβεβαίωση όλων όσων προαναφέραμε με κάποια δημοσιεύματα πολύ πονηρά και τα οποία έχουν σχέση με μία πιθανή πρόωρη πώληση του Τζόλη. «Δημοσιεύματα – λαγοί» για να μετρηθούν οι αντιδράσεις των ΠΑΟΚτσήδων, συγχρόνως όμως για να έχουμε κι έναν πρώτο προϊδεασμό και μια προειδοποίηση. Η προειδοποίηση αφορά ότι το Financial Fair Play δεν έχει κλείσει τον κύκλο του ακόμη «και ότι επιβάλλεται να γίνει ακόμη μια μεταγραφή». Ναι, ακριβώς όπως το διαβάζετε. Το ερωτηματικό που προκύπτει στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι αν υπάρχει άλλη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ και αν απέμεινε κάποιος πλην του Τζόλη παίκτης που θα μπορούσε ο άσχετος και αυτοκαταστροφικός Γερμανός τεχνικός διευθυντής να τον μοσχοπουλήσει με τα δικά του μέτρα και τις δικές του ακατανόητες προθέσεις και σκέψεις.

Οι συντάκτες των δημοσιευμάτων όπως προαναφέραμε επιχειρούν να τεστάρουν τον ΠΑΟΚτσήδικο ψυχισμό και τις αντιδράσεις στην βουλημική μεταγραφική πρόθεση που προφανώς δεν έχει εκλείψει παρά το τραγικό ξεγύμνωμα και την αποδυνάμωση του ρόστερ. Η ΠΑΕ γνωρίζει προφανώς πως η στιγμή δεν προσφέρεται για τέτοιου είδους ακροβασίες. Είναι αδιανόητο να υπάρχει πρόθεση και διάθεση να πουληθεί αυτήν την συγκεκριμένη στιγμή ο Χρήστος Τζόλης. Για αυτόν ακριβώς το λόγο βγήκαν και οι «λαγοί» για να διαπιστωθεί η αντίδραση του κόσμου, στην πρώτη ένδειξη της έναρξης συνομιλιών για την πώληση. Από αυτές τις αντιδράσεις προφανώς θα εξαρτηθεί αν υπάρχει χώρος και τρόπος να επιχειρηθεί η ακατανόητη και άκαιρη απομάκρυνση του Χρήστου Τζόλη. Ενός ταλέντου που «γεννήθηκε» μέσα στην Τούμπα και από το οποίο δεν έχει εισπράξει ακόμη η ομάδα του, αυτό που πρέπει και θεωρείται λογικά επιβεβλημένο.

Στην υπόθεση Τζόλη λοιπόν έχουμε την θέση της ΠΑΕ που μπροστά στον τόσο θόρυβο δηλώνει ότι δεν πωλείται ο παίκτης αυτήν την στιγμή, παράλληλα όμως και τα δημοσιεύματα εκπροσώπων της ενημέρωσης διακείμενων φιλικότατα προς αυτήν, που «απειλούν» ότι το Financial Fair Play δεν έχει ολοκληρωθεί και ότι ως εκ τούτου επιβάλλεται ακόμη μία πώληση!!! Μένει λοιπόν να περιμένουμε τις εξελίξεις που σίγουρα και ίσως σύντομα θα υπάρξουν. Θα έχουμε μια πρόωρη πώληση ή μία ώριμη, ορθολογική, συνετή και σοφή διαχείριση του χρυσοφόρου ταλέντου που «γεννήθηκε» μέσα στην Τούμπα;

ΥΓ: Ούτε στο τσίρκο Μεντράνο δεν συμβαίνουν αυτά. Στο ντέρμπι των πρωτοπόρων Ολυμπιακός – Άρης μπήκε Έλληνας διαιτητής. Σε άλλα δύο παιχνίδια μπήκαν ξένοι. Αλήθεια με ποιο κριτήριο; Έχασαν το μέτρο ο Εγγλέζος αρχιδιαιτητής και ο τοποτηρητής του θρύλου στην ΚΕΔ Τριτσώνης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.