Βρουσάι για τη διαιτησία: «Οι αποφάσεις του διαιτητή έκριναν το αποτέλεσμα»

Metrosport Team26 Φεβρουαρίου 2023

Παράπονα από τη διαιτησία του ντέρμπι είχε ο Μάριος Βρουσάι, με τον άσο του Ολυμπιακού να αναφέρει πως ο διαιτητής με τις αποφάσεις του έκρινε το ματς, λέγοντας πως η πρώτη κίτρινη στον Σωκράτη ήταν λανθασμένη, ενώ για το φάση με το γκολ που σωστά δεν μέτρησε είπε πως δεν έχει δει τη φάση και δεν έχει άποψη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βρουσάι:

«Πραγματικά με το που το ακύρωσαν ήθελα να κλάψω, δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα και ειδικά όπως ήταν το ματς. Όταν έβαλα το γκολ το πανηγύρισα με την ψυχή μου. Δεν έχω δει τη φάση, δεν ξέρω αν είναι οφσάιντ. Δείξαμε ποια είναι καλύτερη ομάδα και στο πρώτο ματς και απόψε. Μας έδωσε ώθηση ο κόσμος και λέγαμε πως δεν γίνεται να μην κερδίσουμε αλλά ουσιαστικά χάσαμε.

Πολλές φορές η μπάλα δεν σε θέλει. Εμείς δεν σταματάμε. Δείξαμε πως το θέλαμε πάρα πολύ σε αντίθεση με τον αντίπαλο. Οι καθυστερήσεις ήταν ελάχιστες. Θέλαμε να παίξουμε παρόλο που ήμασταν με παίκτη λιγότερο. Η πρώτη κίτρινη στον Σωκράτη δεν ήταν σωστή. Επηρέασαν το παιχνίδι οι αποφάσεις του διαιτητή. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα, θέλουμε να το κατακτήσουμε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.