«Βρέθηκε κοντά στην πώληση ο Σάσα, το μυαλό του είναι στον Αρη»

Χάρης Εμμανουηλίδης01 Μαρτίου 2020

Ο Λέο Κορνατσίνι έχει ανοίξει την πόρτα της ελληνικής αγοράς για τα καλά... έχοντας στο «μπλοκάκι» του τους Λούκας Σάσα του Άρη, καθώς και τον Ντάγκλας Αουγκούστο του ΠΑΟΚ

Ο Βραζιλιάνος ατζέντης μιλάει στο Metrosport.gr αναφορικά με τον κεντρικό χαφ του Αρη που έχει «κλέψει» τις εντυπώσεις τη φετινή χρονιά και όχι μόνο...

Αποκαλύπτει τις δύο προτάσεις  για την απόκτηση του την περίοδο του Ιανουαρίου ενώ δεν παραλείπει να σχολιάσει μία πιθανή συνύπαρξη του Αουγκούστο με τον Σάσα.

Πως έφτασε ο Λούκας Σάσα στον Αρη;

«Ο Λούκας ήταν μεταξύ δύο ομάδων πριν έρθει στον Αρη. Είχε προτάσεις από μία ομάδα της Ασίας καθώς και της Ουγγαρίας. Εν τέλει ο Λούκας επέλεξε να έρθει στον Αρη, καθώς καταλυτικό ρόλο έπαιξε η παρουσία του Κωσταντίνου Διαμαντόπουλου, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την αγορά της Βραζιλίας. Κάλεσε εμένα και τον παίκτη μου και ήρθαμε σε συφωνία».

Πως αισθάνεται στον Αρη και στη Θεσσαλονίκη;

«Είναι πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία του στην ομάδα. Αγαπάει τους οπαδούς της ομάδας καθώς και την πόλη. Ο Σάσα είναι πολύ ικανοποιημένος από την συμπεριφορά που δέχεται από την ομάδα καθώς και τους ανθρώπους αυτής».

Πως θα χαρακτήριζες τον Λούκας ως παίκτη;

«Ο Λούκας είναι ένας τύπος παίκτη που αγαπά ο προπονητής. Δίνει πολλή ενέργεια. Μπορεί να παίξει αμυντικό χαφ ή Box to Box. Έχει την ποιότητα να το κάνει αυτό. Είναι ένα έξυπνος παίκτης που είναι εύκολο για αυτόν να διαβάσει το παιχνίδι του αντιπάλου. Αυτός είναι ο λόγος που ο προπονητής τον εμπιστεύεται. Θύμαμαι ότι σαν παίκτης της Λουντογκόρετς απέναντι στη Μίλαν είχε αγωνιστεί ως αριστερός οπισθοφύλακας και τα πήγε περίφημα».

Οταν έφτασαν προτάσεις για τον Σάσα...

Είναι ένας παίκτης που ξεχωρίζει στην ομάδα του φέτος. Υπάρχουν προτάσεις για ενδεχόμενη μεταγραφή του;

«Παίκτες σαν τον Σάσα θα είναι πάντα δημοφιλείς στην αγορά. Την περασμένη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, έφτασαν δύο προτάσεις για τον παίκτη. Η μία ήταν από την Σαουδική Αραβία και την Αλ Γουάντα και η δεύτερη από μία ομάδα της Ιαπωνίας. Του χρόνου λήγει το συμβόλαιο του και σίγουρα θα απασχολήσει αρκετές ομάδες. Το μυαλό του ίδιου, όμως, είναι στον Αρη».

 Τι ποσό χρειάζεται να δώσει μία ομάδα για να τον αποκτήσει;

«Δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες αναφορικά με το συμβόλαιο του Σάσα. Είμαστε ικανοποιημένοι από την σύμβαση που έχουμε με τον Αρη και ο Λούκας θέλει να παίξει στην Ευρώπη με τον σύλλογο».

Εκτός από τον Λούκας στο γραφείο σας υπάρχει και ο Αογκούστο του ΠΑΟΚ, θα μπορούσαν να παίξουν μαζί; 

«Εξαρτάται. Κάθε ομάδα θα ήθελε να έχει παίκτες όπως αυτοί οι δύο, θα ήταν αρκετά τυχερή νομίζω. Αν συνυπήρχαν στον ίδιο σύλλογο είναι σίγουρο ότι η ομάδα θα μπορούσε να παλέψει πολύ δυνατά για τον τίτλο του πρωταθλητή. Ο Λούκας Σάσα είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες τη φετινή χρονιά, εν αντιθέσει με τον Ντάγκλας που δεν έχει πάρει τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής, κάτι που μου προξενεί εντύπωση» .

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.