Βραζιλιάνος: Στο «Χ» Σοσό και Ουέσκα, στο «Χ» Αρης και Βόλος, στο «1» Χετάφε και Πάρμα…

Μιχάλης Βραζιλιάνος26 Φεβρουαρίου 2022

Καλησπέρα Θεσσαλονίκη μου, καλησπέρα Μακεδονία μου… 

Αφήνουμε προς το παρόν στην άκρη τις αναμετρήσεις για το Τσάμπιονς, το Γιουρόπα Λιγκ και το Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ αλλά και το Κόπα Λιμπερταντόρες και μπαίνουμε στα λιβάδια των πρωταθλημάτων. Εδώ όπου με μία πρώτη ματιά, υπάρχουν αρκετές καλές επιλογές.

Ωστόσο, η πραγματικότητα δεν αποκλείεται να μας διαψεύσει κατηγορηματικά καθώς έχει αποδειχθεί πολλάκις πως το Στοίχημα είναι ύπουλο και εδώ, θέλω να καταστήσω σαφές ότι τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στον τομέα των φαβορί, το τοπίο είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο.

Εν πάση περιπτώσει, εμείς οφείλουμε να κάνουμε το… καθήκον μας, να είμαστε προσεκτικοί με τα πονταρίσματά μας και για μία ακόμη φορά να δώσουμε έμφαση στις υψηλού επιπέδου αποδόσεις. Από εκεί και πέρα, απλά ελπίζω ώστε οι ομάδες που θα εμπιστευτούμε να μας δικαιώσουν και να μας χαρίσουν ένα καλό χαρτζιλίκι μπας και καταφέρουμε πρωί πρωί Δευτέρας να… καλύψουμε τα έξοδα τελών κυκλοφορίας.

Λοιπόν, αρχίζω με τα δικά μας προϊόντα, τα της πρώτης εθνικής κατηγορίας μας (είμαι κάθετα αντίθετος επαναλαμβάνω με αυτή τη ξενική ονομασία... Σούπερ Λιγκ), με το πρόγραμμα σήμερα να προσφέρει μόλις δύο αναμετρήσεις.

Στο Αστέρας Τρίπολης – Αρης λοιπόν, η ισοπαλία έχει την προτίμησή μου. Εδώ βέβαια, εύκολα μπορεί να μας γλιστρήσει το «Χ» από τα χέρια καθώς αμφότερες οι ομάδες έχουν παίκτες με ποιότητα, ικανούς να ανατρέψουν οποιοδήποτε δεδομένο οπότε, θα έχω και το διπλό στην κάλυψη λόγω του ότι ο Αρης έχει ως σύμμαχο την ποιότητα των παικτών του. Με γκολ βλέπω την ισοπαλία όπερ πάει να πει ότι αξίζει και το «Αντερ», καλό και το «Χ-Χ ημίχρονο-τελικό» όπως και τα 1-1 και 0-1 για τελικό σκορ.

Στο Παναιτωλικός – ΝΠΣ Βόλος δε, επίσης ποντάρω στο «Χ»… Δεν βλέπω ικανή κάποια από τις δύο ομάδες να παίρνει το παιχνίδι και επίσης, λέω ότι και οι δύο θα προσέξουν πρωτίστως να μην χάσουν. Με το «Χ-Χ ημίχρονο-τελικό» στην εμπροσθοφυλακή, το «Χ-1 ημίχρονο-τελικό» στην κάλυψη, με 1-1 για τελικό σκορ και το 2-1 στην εφεδρεία.

Σε ό,τι αφορά στα υπόλοιπα παιχνίδια τέλος, ρίξτε μια ματιά στις κάρτες- προτάσεις μου πιο κάτω και θα καταλάβετε εύκολα προς τα πού και πώς θα κινηθώ… Ταμείο το βράδυ όπως κάθε Σάββατο εδώ και χρόνια, στην εκπομπή μου «Λυκόφως» στο Metropolis 95,5 λίγο μετά τις 21:00…

Τips :

*** Το «ματς της ημέρας» :

Το παιχνίδι της Τρίτης που επέλεξα είναι το Παρί – Σοσό νωρίς το μεσημέρι, στο «Χ», το οποίο μπορείτε να καλύψετε με το «Χ-1 ημίχρονο-τελικό».

*** Για τελικό σκορ : Αξίζουν το ρίσκο, το «2-2» στο Καρλσρούη – Σάλκε, το «2-2» στο Ουνιόν Βερολίνου – Μάιντζ, το «2-2» στο Μαλίν – Σερκλ Μπριζ, το «1-1» στο Οστάνδη – Σεντ Τρούιντεν, το «0-2» στο Μαρίτιμο – Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και τέλος, το «1-2» στο Σασσουόλο – Φιορεντίνα.

Προτάσεις:

ΤΡΙΑΔΑ

ΕΜΠΟΛΙ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2(Χ)

ΟΒΙΕΔΟ – ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ Β’ 1

ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2

Τριάδα, με κάλυψη στο «Χ» της Γιουβέντους… Ενδεικτικά, με 15 metro στο διπλό και 05 στην κάλυψη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-4-5 ΣΥΣΤΗΜΑ, 16 ΣΤΗΛΕΣ)

ΚΟΖΕΝΤΣΑ – ΑΛΕΣΑΝΤΡΙΑ Χ

ΠΑΡΙ – ΣΟΣΟ Χ

ΙΜΠΙΖΑ ΕΪΒΙΣΑ – ΟΥΕΣΚΑ Χ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΡΗΣ Χ

ΧΕΤΑΦΕ – ΑΛΑΒΕΣ 1

Πέντε μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-4-5 σημεία, σύνολο 16 στήλες… Ενδεικτικά, με 1,20 metro τη στήλη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-4-5 ΣΥΣΤΗΜΑ, 16 ΣΤΗΛΕΣ)

ΤΕΡΝΑΝΑ – ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ 2

ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ – ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ Χ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ Χ

ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΠΟ Χ

ΚΑΕΝ – ΜΠΑΣΤΙΑ Χ

Πέντε μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-4-5 σημεία, σύνολο 16 στήλες… Ενδεικτικά, με 1,00 metro τη στήλη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-4-5 ΣΥΣΤΗΜΑ, 16 ΣΤΗΛΕΣ)

ΛΙΝΤΣ – ΤΟΤΕΝΑΜ 2

ΚΟΜΟ – ΜΠΡΕΣΙΑ Χ

ΠΑΡΜΑ – ΣΠΑΛ 1

ΜΙΡΑΝΤΕΣ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ 2

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ – ΝΙΟΡ Χ

Πέντε μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-4-5 σημεία, σύνολο 16 στήλες… Ενδεικτικά, με 1,00 metro τη στήλη…

Αλάτι & Πιπέρι:

*** Για να μην ξεχνιόμαστε, μια χαρά τα κατάφεραν οι παππούδες του ΠΑΟΚ απέναντι στα νεαρά παιδιά από Δανία μεριά έτσι; Θα ήταν πρέπον, ορισμένοι να αναθεωρήσουν κάποιες απόψεις-τοποθετήσεις για τον αρχηγό Βιεϊρίνια, τον ξανθούλη, τον γαλανομάτη, τον δίμετρο Μπίσεσβαρ και όχι μόνο…

*** Εκπλήξεις που αξίζουν το ρίσκο που θα παρθεί : Σημειώστε το «Χ» στο Ουνιόν Σεντ-Γκιλουάζ – Εουπεν, το «Χ» στο Γιουνγκ Μπόις – Σιόν, το «Χ» στο Ουντ-Χέβερλε Λέουβεν - Αντερλεχτ αλλά και το «Χ» στο Λας Πάλμας – Λούγκο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.