Βραζιλιάνος: Στο «Χ» Ιωνικός και Βαγιεκάνο, στο «Χ» Γιάννινα και Μπιλμπάο

Μιχάλης Βραζιλιάνος28 Δεκεμβρίου 2022

Καλημέρα Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα Μακεδονία μου… Διανύουμε πλέον τις τελευταίες ανάσες του 2022 και δικαιωματικά, παίρνουν σειρά οι πρώτες του 2023 οι οποίες ελπίζουμε να είναι κατά πολύ καλύτερες… Σαφώς και δεν αναφέρομαι στα δικά μας θέματα μόνο, στην στοιχηματική ενότητά μας δηλαδή, αλλά σε όλα όσα αφορούν εκείνα που καλυτερεύουν σε έναν μεγάλο βαθμό την καθημερινότητά μας.

Για να επανέλθουμε στα δικά μας ζητήματα, με μια ψύχραιμη ματιά, λέω ότι παρά το ότι έχουμε μπροστά μας ένα φτωχό στοιχηματικό διήμερο, αυτό έχει αρκετά να προσφέρει. Αλλωστε έχουμε στην διάθεσή μας το γαλανόλευκο μενού, με τις επτά αναμετρήσεις της δεύτερης αγωνιστικής της πρώτης εθνικής κατηγορίας μας (την οποία οι υπεύθυνοι ακόμη ονομάζουν… Σούπερ Λίγκ Ουάν, έλεος…), αγωνιστική αυτή ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Διήμερο φυσικά γεμάτο προβληματισμούς προσέξτε, διήμερο το οποίο στον αντίποδα, όσο άνετα μπορεί να μας οδηγήσει σε ένα καλό χαρτζιλίκι, τόσο εύκολα μπορεί και να μας στείλει αδιάβαστους.

Ηρεμα λοιπόν, ας κινηθούμε με τα του Στοιχήματος χωρίς υπερβολές, με διαβασμένες, μετρημένες κινήσεις όπως πάντα, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον στους κουραμπιέδες και τις λιχουδιές και φυσικά, στις υψηλού επιπέδου αποδόσεις, με τα συστήματα με λάθη να έχουν τον πρώτο λόγο.

Ας αρχίσουμε συνεπώς το στοιχηματικό μυθιστόρημά μας και ας περάσουμε στις επιλογές, εδώ όπου εκτός των δικών μας, των ελληνικών αγώνων, ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι κόντρες στην Γαλλία, την Ισπανία και βέβαια, αλίμονο, την Αγγλία.

Περισσότερα στην εκπομπή μου «Λυκόφως» στο Metropolis 95,5, αύριο το πρωί, όπως κάθε πρωί από Δευτέρα έως και Παρασκευή, ακριβώς στις 4:00… Σε ό,τι αφορά στις επιλογές μου ως εκ τούτου, ρίξτε μια ματιά στις κάρτες-προτάσεις, στα –Τips- και στο -Αλάτι & Πιπέρι- μου και θα καταλάβετε εύκολα προς τα πού και πώς θα κινηθώ…

Τips :

*** Το «ματς της ημέρας» :

Το παιχνίδι που επέλεξα για σήμερα είναι το Αζαξιό - Ανζέ, στο «1», το οποίο μπορείτε να καλύψετε με το «Χ». Εναλλακτική επιλογή, το Μπρεστ - Λυών, στο «2», το οποίο οφείλετε να καλύψετε με το «Χ», παιχνίδι αυτό το οποίο προσοχή, άνετα μπορεί να συνδυαστεί με το «Γκολ-Γκολ».

*** Το «ματς της ημέρας» :

Το παιχνίδι που επέλεξα για αύριο Πέμπτη δε, είναι το Ρεμς - Ρεν, στο «2», το οποίο μπορείτε να καλύψετε με το «Χ» ενώ εναλλακτική εδώ αποτελεί το Νις - Λανς, επίσης στο «2», το οποίο χρειάζεται οπωσδήποτε μία κάλυψη στο «Χ».

Προτάσεις:

ΤΡΙΑΔΑ

ΟΣΕΡ – ΜΟΝΑΚΟ 2(Χ)

ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ – ΣΕΛΤΙΚ 2

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΕΛΤΣΕ 1

Τριάδα, με κάλυψη στο «Χ» της Μονακό… Ενδεικτικά, με 15 metro στο διπλό και 05 στην κάλυψη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-4-5 ΣΥΣΤΗΜΑ, 16 ΣΤΗΛΕΣ)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ Χ

ΜΠΡΕΣΤ – ΛΥΩΝ 2

ΧΙΡΟΝΑ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ Χ

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Χ

ΜΠΕΤΙΣ – ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ Χ

Πέντε μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-4-5 σημεία, σύνολο 16 στήλες… Ενδεικτικά, με 1,00 metro τη στήλη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-4-5 ΣΥΣΤΗΜΑ, 16 ΣΤΗΛΕΣ)

ΤΡΟΥΑ – ΝΑΝΤ Χ

ΦΑΤΙΧ ΚΑΡΑΓΚΟΥΜΡΟΥΚ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ 2

ΡΕΜΣ – ΡΕΝ 2

ΕΣΤΟΡΙΛ – ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ Χ

ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ – ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ 1

Πέντε μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-4-5 σημεία, σύνολο 16 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,70 metro τη στήλη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-4-5 ΣΥΣΤΗΜΑ, 16 ΣΤΗΛΕΣ)

ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ – ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ Χ

ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ. – ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ Χ

ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ – ΧΑΡΤΣ Χ

ΣΙΒΑΣΠΟΡ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 2

ΛΟΡΙΑΝ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ 1

Πέντε μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-4-5 σημεία, σύνολο 16 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,30 metro τη στήλη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΜΕ ΣΚΟΡ (ή 2-3-7 ΣΥΣΤΗΜΑ, 57 ΣΤΗΛΕΣ)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ 0-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-0

ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ 0-2

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΟΚ 1-2

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΦΗ 2-0

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-0

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 0-0

Επτά μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 2-3-7 σημεία, σύνολο 57 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,10 metro τη στήλη…

Εδώ φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε ορισμένα από αυτά τα σημεία, σε ένα σύστημα 2-3-4 (11 στήλες…), ή ένα σύστημα 2-3-5 (21 στήλες…).

Αλάτι & Πιπέρι:

*** Το «συνδυαστικό ποντάρισμα της ημέρας» : Σήμερα έχω το Κλερμόν - Λιλ (2)+(Γκολ-Γκολ)+(Ντέιβιντ - (σκόρερ) με απόδοση περίπου 5,50 με εναλλακτική το Σεντ Τζόνστον - Χαρτς (Χ)+(Γκολ-Γκολ)+(Σάνκλαντ- (σκόρερ) με απόδοση περίπου 8,00.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.