Βραζιλιάνος: Στο «Χ» η Γκρέμιο, στο «Χ» η Κορίνθιανς, στο «Χ» και η Τενερίφη

Μιχάλης Βραζιλιάνος08 Μαΐου 2022

Καλημέρα Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα Μακεδονία μου…

 Εννοείται πως δεν είναι εύκολη υπόθεση να πληρωθείς στο Στοίχημα. Κάτι τέτοιο απαιτεί, αφενός μεν καλή ενημέρωση, αφετέρου δε… τύχη. Αλίμονο. Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που πανηγυρίσαμε καλά ταμεία και το διήμερο που ακολουθεί ομολογώ, ναι, μυρίζει αισιοδοξία.

Ας αφήσουμε όμως τα λόγια τα πολλά στην άκρη προς το παρόν και ας αρχίσουμε το στοιχηματικό μυθιστόρημα του διημέρου που ακολουθεί (ρεπό η στήλη αύριο, οπότε θα δούμε και τα αυριανά παιχνίδια μαζί με τα σημερινά…) περνώντας στις επιλογές. Εδώ όπου οι υψηλού επιπέδου αποδόσεις φυσικά, έχουν για μία ακόμη φορά τον πρώτο λόγο, με την α’ εθνική κατηγορία μας να παίζει και πάλι σημαντικό ρόλο στις προτιμήσεις μας.

Μία α’ εθνική κατηγορία που αρχίζει με το παιχνίδι ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης, εδώ όπου το «Χ» μου φαντάζει μια χαρά, παρά το ότι μιλάμε για ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες που μπορεί να πάει παντού… Καλό και το «Γκολ -Γκολ» παρεμπιπτόντως, καλό και το «Χ-Χ ημίχρονο-τελικό» όπως και τα 1-1 και 2-2 για τελικό σκορ.

Στο ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ, το διπλό θέλει οπωσδήποτε την κάλυψη στο «Χ», με το σκορ να κινείται στο «2-3 Γκολ», με 1-2 και 1-1 για τελικό αποτέλεσμα ενώ στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός αργότερα, ο άσος έχει την προτίμησή μου. Εδώ όπου βέβαια, πολύ εύκολα μπορεί να μας γλιστρήσει η νίκη της Ενωσης από τα χέρια καθώς οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλή φάση, ωστόσο, επιμένω, ο άσος έχει τον πρώτο λόγο. Χωρίς πολλά γκολ βλέπω το παιχνίδι, όπερ πάει να πει ότι αξίζει και το «Νο-Γκολ», όπως και το «Αντερ», καλό και το «Χ-1 ημίχρονο-τελικό» όπως και τα 1-0 και 0-0 για τελικό σκορ.

Τέλος, στο Αρης - Ολυμπιακός θα ποντάρω στον άσο αλλά θα τον καλύψω -στο ελάχιστο έστω- στο «Χ»… Με πολλές αλλαγές ο αδιάφορος βαθμολογικά Ολυμπιακός, με τον Αρη να καίγεται στην κυριολεξία για το τρίποντο, με το «Χ-1 ημίχρονο-τελικό» στην εμπροσθοφυλακή, το «Χ-Χ ημίχρονο-τελικό» απλά στην κάλυψη, με 2-1 για τελικό σκορ και το 1-1 στην εφεδρεία.

Αυτά προς το παρόν… Σε ό,τι αφορά στις υπόλοιπες προτάσεις μου, ρίξτε μια ματιά στην συνέχεια και θα καταλάβετε εύκολα πώς θα κινηθώ… Περισσότερα στην εκπομπή μου «Λυκόφως» στο Metropolis 95,5, αύριο το πρωί, όπως κάθε πρωί από Δευτέρα έως και Παρασκευή, ακριβώς στις 4:00…

Τips :

*** Το «ματς της ημέρας» :

Το παιχνίδι που επέλεξα για σήμερα είναι το ντέρμπι Ατλέτικο Γκοϊανιένσε - Γκοϊάς, στο «Χ», το οποίο μπορείτε να καλύψετε με το «Χ-1 ημίχρονο-τελικό». Εναλλακτική επιλογή, το ντέρμπι Γκουαρανί – Πόντε Πρέτα, στο «Χ», το οποίο οφείλετε να καλύψετε με το «1».

*** Το «ματς της ημέρας» :

Το παιχνίδι που επέλεξα για αύριο Δευτέρα δε, είναι το Χιρόνα - Τενερίφη, στο «Χ», ενώ η εναλλακτική εδώ, ανήκει στο Αβαί – Κοριτίμπα, επίσης στο «Χ».

Προτάσεις:

ΤΡΙΑΔΑ

ΜΕΤΣ – ΛΥΩΝ 2

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΛΙΝΤΣ 1

ΒΕΡΟΝΑ – ΜΙΛΑΝ 2(Χ)

Τριάδα, με κάλυψη στο «Χ» της Μίλαν… Ενδεικτικά, με 15 metro στον άσο και 05 στην κάλυψη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-4-5 ΣΥΣΤΗΜΑ, 16 ΣΤΗΛΕΣ)

ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΑΛΚΟΡΚΟΝ 1

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ – ΓΚΟΪΑΣ Χ

ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ – ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ Χ

ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ – ΓΚΡΕΜΙΟ Χ

Πέντε μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-4-5 σημεία, σύνολο 16 στήλες… Ενδεικτικά, με 1,00 metro τη στήλη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-4-5 ΣΥΣΤΗΜΑ, 16 ΣΤΗΛΕΣ)

ΧΕΤΑΦΕ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ Χ

ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ – ΛΕΓΚΑΝΕΣ Χ

ΡΕΜΣ – ΛΑΝΣ Χ

ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ Χ

ΑΒΑΪ – ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ Χ

Πέντε μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-4-5 σημεία, σύνολο 16 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,80 metro τη στήλη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-4-5 ΣΥΣΤΗΜΑ, 16 ΣΤΗΛΕΣ)

ΝΟΡΓΟΥΪΤΣ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 2

ΕΪΜΠΑΡ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ Χ

ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΣΕΡΒΕΤ 1

ΛΩΖΑΝΗ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ 2

ΧΙΡΟΝΑ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ Χ

Πέντε μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-4-5 σημεία, σύνολο 16 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,80 metro τη στήλη…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.