Βραζιλιάνος: Στο «Χ» η Ατλέτικο Μινέιρο, στο «Χ» η Ολ Μπόις, στο «Χ» και η Φλουμινένσε

Μιχάλης Βραζιλιάνος31 Ιουλίου 2022

Καλημέρα Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα Μακεδονία μου… Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει ότι οι πρεμιέρες κρύβουν πάντα εκπλήξεις και το μενού που ακολουθεί το διήμερο που ξετυλίγεται με πολλά ερωτηματικά μπροστά μας, εννοείται πως αφήνει την καχυποψία μας σε… εγρήγορση. Αλλωστε όπως ανέφερα και χθες, οι παγίδες αυτή την εποχή είναι πάμπολλες και καλά τοποθετημένες. Ε, αρκεί να δει κάποιος το πώς εξελίχθηκαν οι αγώνες Παρασκευή και Σάββατο και θα αντιληφθεί πολύ εύκολα το τι εννοώ.

Χωρίς αμφιβολία πάντως, στον αντίποδα, οφείλω να πω ότι όσο εύκολο είναι να χάσουμε τα αυγά και τα πασχάλια, τόσο εύκολο είναι να «τσιμπήσουμε» και ένα καλό χαρτζιλίκι. Η αλήθεια είναι ότι οι αποδόσεις αξίζουν της προσοχής μας και οι αγώνες που προσφέρονται με χάρη στην διάθεση μας είναι αρκετοί και μάλιστα ιδιαίτερα ενδιαφέροντες απ’ όλες τις πλευρές. Υπάρχουν όντως ορισμένα δυνατά φαβορί, παράλληλα και αξιόλογες αποδόσεις αλλά επίσης και πιθανές εκπλήξεις ενώ μπορούμε να κάνουμε καλό παιχνίδι και με τα ειδικά στοιχήματα, κυρίως με τα «Γκολ-Γκολ» και τα «Οβερ».

Εν πάση περιπτώσει, ας αφήσουμε τα λόγια τα πολλά και ας περάσουμε στο δια ταύτα και στο στοιχηματικό μυθιστόρημα του διημέρου που ακολουθεί (ρεπό η στήλη αύριο, οπότε θα δούμε και τα αυριανά παιχνίδια μαζί με τα σημερινά…). Εδώ όπου για μία ακόμη φορά, οι υψηλού επιπέδου αποδόσεις έχουν τον πρώτο λόγο. Επαναλαμβάνω, απαιτείται προσοχή και εγκράτεια σε ό,τι αφορά στα πονταρίσματά μας. Εκτός από το ότι έχουμε νέα πρωταθλήματα στο τραπέζι και οι εκπλήξεις… δίνουν και παίρνουν, έχουμε και πολλές ομάδες που θα αγωνιστούν μεσοβδόμαδα και στα ευρωπαϊκά Κύπελλα οπότε, η προσοχή και η καχυποψία σαφώς και θα πρέπει να είναι σύμμαχοί μας.

Σε ό,τι αφορά στις προτάσεις μου ως εκ τούτου, ρίξτε μια ματιά και θα καταλάβετε εύκολα προς τα πού και πώς θα κινηθώ… Απολογισμός αύριο το βράδυ προσοχή, στην εκπομπή μου «Λυκόφως» στο Metropolis 95,5 , εκτάκτως για τις επόμενες δύο εβδομάδες, από τα μεσάνυχτα έως τις 2:00. Αύγουστος γαρ, υπάρχουν ανακατατάξεις στο πρόγραμμα.

Τips :

*** Το «ματς της ημέρας» :

Το παιχνίδι που επέλεξα για σήμερα Σάββατο είναι το Ατλέτικο Παραναένσε – Σάο Πάολο, στο «Χ», το οποίο μπορείτε να καλύψετε με το «Χ-1 ημίχρονο-τελικό». Εναλλακτική επιλογή, το Ιντερνασιονάλ – Ατλέτικο Μινέιρο, στο «Χ», το οποίο οφείλετε να καλύψετε με το «Χ-2 ημίχρονο-τελικό».

*** Το «ματς της ημέρας» :

Το παιχνίδι που επέλεξα για αύριο Δευτέρα δε, είναι το Ινστιτούτο Κόρδοβα – Ολ Μπόις, στο «χ», το οποίο μπορείτε να καλύψετε με το «1» ενώ εναλλακτική εδώ, αποτελεί το Σάντος - Φλουμινένσε, στο «Χ», το οποίο χρειάζεται μία κάλυψη στο «Χ-2 ημίχρονο-τελικό» (με 1-1 και 0-0 για τελικό σκορ).

Προτάσεις:

ΤΡΙΑΔΑ

ΜΟΛΝΤΕ – ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ 1

ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΙΡΟ – ΑΒΑΙ 1(Χ)

ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ – ΖΟΥΒΕΝΤΟΥΔΕ 1

Τριάδα, με κάλυψη στο «Χ» της Αμέρικα Μινέιρο… Ενδεικτικά, με 15 metro στον άσο και 05 στην κάλυψη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-4-5 ΣΥΣΤΗΜΑ, 16 ΣΤΗΛΕΣ)

ΓΚΡΟΡΟΥΝΤ – ΚΦΟΥΜ ΟΣΛΟ 2

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ – ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ Χ

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ Χ

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΟΡΔΟΒΑ – ΟΛ ΜΠΟΙΣ Χ

ΣΑΝΤΟΣ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ Χ

Πέντε μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-4-5 σημεία, σύνολο 16 στήλες… Ενδεικτικά, με 1,00 metro τη στήλη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-4-5 ΣΥΣΤΗΜΑ, 16 ΣΤΗΛΕΣ)

ΑΣΑΝΕ – ΣΟΓΚΝΤΑΛ 2

ΣΑΚΑΤΣΙΠΑΣ – ΓΚΟΥΕΜΕΣ Χ

ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ – ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ 2

ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ – ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ 1

ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΝΤΕΛ ΕΣΤΕΡΟ – ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΡΙΕΣΤΡΑ Χ

Πέντε μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-4-5 σημεία, σύνολο 16 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,70 metro τη στήλη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-4-5 ΣΥΣΤΗΜΑ, 16 ΣΤΗΛΕΣ)

ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ – ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ 2

ΤΣΑΚΑΡΙΤΑ ΤΖ. – ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ Χ

ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ – ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΡΔΟΒΑ 1

ΑΛΒΑΡΑΝΤΟ – ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΜΟΡΟΝ Χ

ΝΟΥΕΒΑ ΣΙΚΑΓΟ – ΦΛΑΝΤΡΙΑ Χ

Πέντε μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-4-5 σημεία, σύνολο 16 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,50 metro τη στήλη…

Αλάτι & Πιπέρι:

*** Δείτε κάποιες πιθανές εκπλήξεις: Σταρτ - Φρέντρικσταντ στο «Χ», Μαϊπού – Χιμνάσια Χουχούι στο «Χ», Κίλμες – Αλμιράντε Μπράουν επίσης στο «Χ» και αύριο με το καλό, Νόρντζελαντ - Λίνγκμπι στο «Χ» και αργότερα, με καλή δόση ρίσκου, Στεάουα Βουκουρεστίου – Κραϊόβα 1948 στο «Χ», εδώ όπου καλό θα είναι να μπει μία κάλυψη στο «Χ-1 ημίχρονο - τελικό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.