Βραδιά γεμάτη αναμνήσεις στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των βετεράνων του Ηρακλή

Metrosport Team08 Φεβρουαρίου 2020

Συνεπείς στο ραντεβού τους για ακόμη μία χρονιά-έστω και μεγαλύτεροι κατά ένα έτος- αποδείχθηκαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή. Το βράδυ της Παρασκευής το ραντεβού είχε δοθεί σε γνωστή ψαροταβέρνα στην Κάτω Τούμπα και ουκ ολίγοι έδωσαν το παρών στο κάλεσμα του διοικητικού συμβουλίου του συνδέσμου παλαιμάχων του Ημίθεου. Πολλές δόξες του παρελθόντος βρέθηκαν στην κοπή της πίτας μεταξύ των οποίων οι Αϊδινίου, Λιάρος, Βέλλιος, Μαυρίδης, Ντινόπουλος, Ακριτίδης, Στανιμεράκης κα.

Το «παρών» επίσης έδωσε από πλευράς βετεράνων του Αρη ο πρόεδρος Γιάννης Βένος, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΜ, Διονύσης Ψωμιάδης, ο Γιώργος Λυσαρίδης, ο πρώην διοικητικός παράγοντας της ομάδας Ρήγας Ελευθερόπουλος, ο πρώην ποδοσφαιριστής, παράγοντας αλλά και διαιτητής, Νίκος Φιλιππιάδης, ο εμβληματικός πρόεδρος (θριαμβευτής στον τελικό του 1976 με τον Ολυμπιακό) των κυανόλευκων, Νίκος Ατματζίδης μετά της συζύγου του αλλά και ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου.

Τιμήθηκε ο Νίκος Λιάρος

Αναμφίβολα ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή της βράβευσης του Νίκου Λιάρου. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας που διανύει αισίως το 84ο έτος της ηλικίας του αγωνίστηκε με την κυανόλευκη φανέλα για δεκατρία χρόνια, από το 1954 έως το 1967, συμμετέχοντας μάλιστα και σε ευρωπαϊκούς αγώνες για το τότε Κύπελλο Εκθέσεων (μετέπειτα ΟΥΕΦΑ) με αντιπάλους Βοϊβοντίνα και Σαραγόσα. Παρά τα 84 του παραμένει ένθερμος φίλος του Ηρακλή και παρακολουθεί συχνά τους αγώνες των κυανόλευκων. Τη βράβευση έκανε εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων ο ΥΜΑΘ, Θεόδωρος Καράογλου.

«Καλή χρονιά με υγεία»

Χαρούμενος από την ανταπόκριση των μελών και όχι μόνο του συλλόγου ήταν ο πρόεδρος, Κώστας Αιδινίου που έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

«Θέλω αρχικά να σας καλωσορίσω και να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σήμερα εδώ. Εύχομαι σε όλους σας καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία. Μακάρι η νέα χρονιά να είναι καλύτερη και πιο αισιόδοξη και για την αγαπημένη μας ομάδα, τον Ηρακλή» ήταν τα όσα είπε ο κ. Αϊδινίου στην ομιλία του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.