Βοσνιάδης: «Σεβασμός σε κάθε αντίπαλο»

Metrosport Team04 Νοεμβρίου 2021

Επιμέλεια: Παύλος Κερασιώτης
Μετά από αρκετές αναβολές και νέα κλήρωση του πρωταθλήματος, η Super League 2 αρχίζει το σαββατοκύριακο.

Μία από τις ομάδες του Βορείου ομίλου είναι η Νίκη Βόλου, η οποία την Κυριακή αντιμετωπίζει τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο. Στον πάγκο του συλλόγου της Μαγνησίας βρίσκεται ο Αλέκος Βοσνιάδης. Ο άλλοτε τεχνικός του «γηραιού» και νυν της Νίκης μίλησε στη «Μetrosport» για το πρώτο ματς του πρωταθλήματος κόντρα στον Ηρακλή, τι πρωτάθλημα περιμένει να δούμε και αν υπάρχει φαβορί στον Βόρειο όμιλο της Super League 2.

Αναλυτικά επισήμανε:

«Είμαστε μια ομάδα που φτιάχτηκε φέτος το καλοκαίρι. Εχουμε αποκτήσει τις ισορροπίες μας. Αργησε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα όμως το θετικό είναι ότι αρχίζει. Εχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο (σ.σ. τον Ηρακλή), μια καινούρια ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα. Ο Ηρακλής είναι μια παραδοσιακή δύναμη της Α’ Εθνικής. Δικό μας στόχος είναι να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εύχομαι να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα και να είναι υγιείς οι αθλητές», επισήμανε αρχικά και εν συνεχεία μίλησε για την κατηγορία και τον Βόρειο όμιλο:

«Φτάσαμε στον πάτο σαν κατηγορία. Να βάλουμε όλοι μας ένα λιθαράκι για να την ξανακάνουμε να έχει το ενδιαφέρον του κόσμου. Οσον αφορά τον όμιλό μας, πιστεύω θα είναι ένας πολύ ανταγωνιστικός. Τα φαβορί είναι η Ξάνθη, η Βέροια, η Αναγέννηση Καρδίτσας και η ΑΕΛ. Υπάρχουν αρκετές ομάδες που ενισχύθηκαν. Θα γίνει ένα πολύ ωραίο πρωτάθλημα».

«Ο στόχος της Νίκης»

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε και στον στόχο της ομάδας του τονίζοντας: «Ηταν να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Να παίζει σε όλα τα ματς για τη νίκη και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Πέρυσι ταλαιπωρήθηκε η ομάδα. Ξεκίνησε για να πάρει το πρωτάθλημα και σώθηκε την τελευταία αγωνιστική, με πολλά βάσανα. Τέρμα τα μεγάλα λόγια, σεβασμός σε κάθε αντίπαλο και θα είμαστε μια ομάδα που πιο πολύ θα μιλάει στο γήπεδο, παρά θα κάνει δηλώσεις».

«Χτίστηκε βιαστικά»

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στη θητεία του στον Ηρακλή: «Ηταν μια χρονιά που θα μπορούσε να εξελιχθεί άριστα, με πολύ καλό και βαθύ ρόστερ. Χτίστηκε βιαστικά, όπως οι περισσότερες ομάδες της Β’ Εθνικής. Υπήρξαν πολύ νωρίς αλλαγές. Οι παράγοντες της ομάδας απογοητεύτηκαν, ο κόσμος βρέθηκε απέναντί τους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.