«Βόμβες» στο Survivor: Παίκτες αρνήθηκαν να αγωνισθούν!

Metrosport Team24 Μαρτίου 2021

Ένα άνευ προηγουμένου περιστατικό θα λάβει χώρα στο αποψινό επεισόδιο του Survivor σύμφωνα με το τρέιλερ που προβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ.

Το video ξεκινάει με τον Σάκη να εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για το γεγονός οτι ο Μπάρτζης έβγαλε υποψήφια την Χριστίνα, λέγοντας: «Η αλήθεια είναι οτι την υποψηφιότητα της Χριστίνας δεν μπορούσα την φανταστώ ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Τα τρία αυτά παιδιά έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Για εμένα οτι πιο άτιμο και ανήθικο. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να γίνουμε ομάδα. Χθες έδειξαν τον χειρότερό τους εαυτό».

Έπειτα, ο Σάκης παίρνει την σκυτάλη και ανακοινώνει την απόφαση του να μην...αγωνισθεί: «Μόνο και μόνο προς συμπαράσταση προς την Χριστίνα και μετά από μια συζήτηση που κάναμε θεωρούμε πολύ ανήθικο και άτιμο αυτό που έγινε χθες και μετά από συζήτηση που έγινε, κανείς δεν έχει ψυχολογία να αγωνιστεί», είπε χαρακτηριστικά, ενώ ακολουθεί η Μαριαλένα που είπε: «Ούτε εγώ θα αγωνιστώ, πραγματικά ντρέπομαι»

Με την απόφαση του Σάκη Κατσούλη, συμφώνησαν και οι Αλέξης Παππάς με την Ελευθερία Ελευθερίου, που σημαίνει πως η μπλε ομάδα θα αγωνιστεί μόνο με...3 παίκτες.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.