Βόλος: Οικιακή βοηθός «βούτηξε» Rolex 15.000 ευρώ υπνωτίζοντας την κάτοχό του!

Metrosport Team25 Αυγούστου 2021

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται μια 62χρονη οικιακή βοηθός, η οποία έκλεψε Rolex αξίας 15.000 ευρώ από την 79χρονη κάτοχό της στο Βόλο και επιχείρησε να διαφύγει για την Αθήνα.

Το πρωί του Σαββάτου (21/8) η 62χρονη οικιακή βοηθός από τη Γεωργία που είχε προσληφθεί λίγες ημέρες πριν από την 79χρονη και τον σύζυγό της, έριξε υπνωτικό στο γάλα της ηλικιωμένης που φορούσε το Rolex. Ο σύζυγος του θύματος κοιμόταν σε άλλο δωμάτιο και η 62χρονη είχε όλο το χρόνο να δράσει, αρπάζοντας το ακριβό ρολόι και φεύγοντας από το σπίτι στον Αλμυρό Βόλου.

Όταν η 79χρονη ξύπνησε αντιλήφθηκε πως της έκλεψαν το ρολόι, κατάλαβε πως πίσω από την κλοπή ήταν η 62χρονη οικιακή βοηθός και ειδοποίησε την αστυνομία. Οι έρευνες της αστυνομίας απέδωσαν και εντόπισαν την 62χρονη που είχε πάρει ταξί για την Αθήνα καθ’ οδόν!

Οι αστυνομικοί μίλησαν με τον οδηγό του ταξί χωρίς να το αντιληφθεί η 62χρονη, εκείνος τους έδωσε την ακριβή του θέση πλησιάζοντας στα διόδια Αφιδνών και έστησαν μπλόκο συλλαμβάνοντάς τη και οδηγώντας τη σε αστυνομικό τμήμα.

Στην κατοχή της βρέθηκε το πανάκριβο ρολόι, πειστήριο της κλοπής.

Σύμφωνα με την καταγγελία την προηγούμενη ημέρα από το πορτοφόλι της ηλικιωμένης αφαιρέθηκαν 150 ευρώ. Στην κατοχή της 62χρονης οικιακής βοηθού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 16 ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Χθες εισαγγελέας και ανακριτής την έκριναν ένοχη οδηγώντας τη στις φυλακές Κορυδαλλού, παρά το γεγονός ότι αρνήθηκε πως λήστεψε την ηλικιωμένη γυναίκα.

Πηγή: Newsit.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.