Βόλεϊ: Παίρνει Μιλάνοβα ο ΠΑΟΚ

Metrosport Team30 Μαΐου 2023

Μία ανάσα από την απόκτηση της διεθνούς ακραίας Αλεξάντρας Μιλάνοβα βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Η 23χρονη Βουλγάρα είναι διεθνής , έχει ύψος 1,80μ και αγωνίζεται ως ακραία. Πρόκειται για μία ταλαντούχα αθλήτρια με εξαιρετικό σερβίς, καλά ποσοστά σε υποδοχή και επίθεση και με πλούσιες παραστάσεις από ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Η Βουλγάρα αθλήτρια αποτελεί επιλογή του νέου τεχνικού του ΠΑΟΚ, Αταμάν Γκουνεϊλιγκίλ, ο οποίος τη γνωρίζει καλά καθώς πέρυσι αγωνίζονταν στην Τουρκική Νίλουφερ Μπελεντιγιεσπόρ. 

Η Αλεξάντρα Μιλάνοβα έκανε τα πρώτα της βήματα στη Σλάβια Σόφια όπου και έμεινε μέχρι και το 2017. Σε ηλικία μόλις 17 ετών η ταλαντούχα ακραία ξεχώρισε με τις εμφανίσεις στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κάτω των 20ετών καθώς σε 8 ματς σημείωσε 92 πόντους, γεγονός που της άνοιξε την πόρτα για την μεταγραφή της στην πρωταθλήτρια Βουλγαρίας Μαρτίζα. 

Εκεί η Μιλάνοβα έμεινε μέχρι και το 2022 κατακτώντας 5 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα Βουλγαρίας. Σε προσωπικό επίπεδο το 2022 αναδείχτηκε πολυτιμότερη αθλήτρια στο κύπελλο Βουλγαρίας. Την περσινή σεζόν η Αλεξάντρα Μιλάνοβα πήρε μεταγραφή στην Τουρκική Νίλουφερ Μπελεντιγιεσπόρ βγαίνοντας για πρώτη φορά εκτός συνόρων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.