Βόλει: Κοντά στην απόκτηση Χαραλαμπίδη ο ΠΑΟΚ! - Ανανεώνει ο Μούχλιας

Metrosport Team03 Ιουνίου 2023

Συνεχίζεται η ενίσχυση στο τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, καθώς όπως όλα δείχνουν ο Σωκράτης Χαραλαμπίδης «κλείνει» στους «ασπρόμαυρους», ενώ ανανεώνει και ο Βασίλης Μούχλιας, διαμορφώνοντας έτσι με Φαν Χάρντερεν και Ρούσο την τετράδα ακραίων για τον Δικέφαλο. 

Τις τελευταίες μέρες, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κινούνται ταχύτατα, χτίζοντας το ρόστερ της επόμενης σεζόν για τον Δικεφάλου. Έτσι, ο φετινός κυπελλούχος Ελλάδας βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Σωκράτη Χαραλαμπίδη, ένα ταλαντούχο παιδί με παραστάσεις και τίτλους στο εξωτερικό, δίνοντας μία έξτρα λύση στον Γιόσκο Μιλενκόσκι από τον πάγκο.

Παράλληλα, ο Βασίλης Μούχλιας ανανέωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με την διοίκηση του ΠΑΟΚ να είναι απόλυτα ευχαριστημένη από αυτόν.

Επιπλέον, θέμα χρόνου θεωρείται η παραμονή του αρχηγού, Γιάννη Τακουρίδη, ενώ συζητήσεις για ανανέωση έχουν γίνει τόσο με τον Τάσο Γάτση, όσο και τον Γιώργο Μιχελάκη.

Τέλος, παρελθόν φαίνεται πως θα αποτελέσει ο Σωτήρης Σωτηρίου, με σπουδαία προσφορά στον ΠΑΟΚ, ενώ ερωτηματικό παραμένει η περίπτωση του Θεοδόση Ηλία, που αποτέλεσε τον δεύτερο παρασαδόρο τη φετινή σεζόν. Μετά την αποχώρηση του Αλέξανδρου Μπούτου, ο Δικέφαλος θα κινηθεί και για δεύτερο διαγώνιο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.